Connect with us

Hirdetés

technokrata

Otthoni számítógépes hálózat – elektromos vezetékeken

Laptop

Otthoni számítógépes hálózat – elektromos vezetékeken

Az új Turbo Powerline-to-Ethernet adapterek nagy teljesítményű otthoni hálózatok könnyű kiépítését teszik lehetővé – CAT-5 kábelezés nélkül.


Az SMC Networks bejelentette HomePlug 1.0 kompatibilis termékcsaládjának legújabb tagját. Ezzel az SMC Networks az elsők között szállít 85 Mbps Powerline hálózati termékeket. Az SMC EZ Connect 85Mbps Turbo Powerline to Ethernet Desktop adaptere nagy sávszélességet tesz lehetővé könnyedén, a meglévő elektromos vezetékek és konnektorok hálózati használatával. Ideális nagy teljesítményű, egyszerű Powerline hálózatok kiépítéséhez, vagy meglévők kibővítéséhez.

Az EZ Connect 85Mbps Turbo Powerline to Ethernet Desktop Adapter csatlakoztatható szabad Ethernet porthoz az SMC EZ Stream digitális médiaeszközön, vagy egy SMC Barricade-on, vagy más Ethernet routeren, valamint csatlakoztatni kell egy fali konnektorhoz, hogy az egész házban minden konnektort hálózati csatlakozóponttá tegye. Ez a csatlakozási megoldás lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy könnyedén megosszák eszközeiket, csatlakozzanak más számítógépekhez a házban, csatlakozzanak az Internethez, sőt akár hálózati játékokat is játszhatnak, valamint kommunikálhatnak hálózati kompatibilis szórakoztató eszközökkel.

Az új SMC Turbo Powerline Desktop Adapter kompatibilis a Windows, Mac és Linux alapú számítógépekkel, valamint kitűnő megoldást nyújt olyan játékkonzolok csatlakoztatására, mint például az Xbox vagy a PS2. Kompatibilis a HomePlug 1.0 szabvánnyal, ezenkívül az EZ Connect 85Mbps Turbo Powerline to Ethernet Adapter automata érzékelő és sebesség alkalmazkodó technológiát használ, hogy ily módon biztosítsa a lehető legnagyobb sebességű csatlakozást.

Az új SMC EZ Connect 85Mbps Turbo Powerline to Ethernet Adapter (SMCHT-ETH) január végétől lesz elérhető a kereskedelmi forgalomban.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés