Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az ECS első SLI technológiás Inteles alaplapja

Laptop

Az ECS első SLI technológiás Inteles alaplapja

Az Elitegroup Computer Systems (ECS) bemutatta a C19-A SLI-t, mely az első olyan ECS alaplap, amely Intel platformon teszi lehetővé az NVIDIA nForce4 SLI XE chipset használatát.

A C19-A SLI segítségével az Intel fanatikusok is megtapasztalhatják az NVIDIA SLi technológia előnyeit, amely korábban kizárólag AMD platformon volt elérhető. Ráadásul, a C19-A SLI lap az SLI teljesítményét és high-end szolgáltatásainak teljes skáláját egy hétköznapi alaplap áráért nyújtja.


A C19-A SLI tartalmazza az ECS különleges S.D.G.E. (skálázható kettős grafikus motor) architektúráját, amelynek segítségével két grafikus kártya köthető össze és működtethető együtt egy alaplapon, lélegzetelálító grafikai teljesítményt nyújtva akár 4 monitoron. Az NVIDIA SLI minőségét tárt karokkal fogadják mint a PC-s játékosok, mind a világ legnépszerűbb platformjának hívei.

A C19-A SLI-ben megtalálhatók a legújabb technológiák, amelyeknek köszönhetően a lap a kiemelkedő teljesítmény mellett rugalmas továbbfejleszthetőséget nyújt. Támogatja az Intel Pentium processzorok Extreme Edition verzióját, a dual DDR2 667 memóriát akár 16 GB-ig, két x16-os PCI Express slot-ot az NVIDIA SLI kártyák számára, négy SATA II slot-ot RAID 0, 1, 0+1, 5-tel, Giga LAN-t, 1.066 MHz-es FSB-t és nyolccsatornás hangrendszert.

Az alaplapban négyfázisú tápáramkör található, amely a processzor stabil áramellátását biztosítja, ezzel segítve a tuningolhatóságot.

A C19-A SLI a következő egyedülálló biztonsági, tárolási és tuningolási megoldásokat tartalmazza:
-ActiveArmor, amely a bekapcsolástól kezdve folyamatos védelmet nyújt
-MediaShield, amely egy könnyen használható, mégis nagy teljesítményű tárolási rendszer
-nTune, amely minden felhasználó számára egyszerű műveletté teszi a rendszer teljesítményének fokozását, a tuningolást.

A C19-A SLI február végétől lesz elérhető.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés