Connect with us
Hirdetés

technokrata

Nagytudású Blu-ray lejátszó újdonság

Laptop

Nagytudású Blu-ray lejátszó újdonság

A TV-közvetítés digitálisra vált. Robbanásszerűen nő a nagyfelbontású TV-k iránti kereslet. A fogyasztók egyre inkább élethű képminőséget várnak el. Az LG Blu-ray Disc (BD) Player (BD199) lejátszója pont ezt nyújtja, sőt ennél jóval többet!

A készülék magában foglalja korunk nagyfelbontású (HD) termékének legkiválóbb tulajdonságait és további képességekkel fokozza a funkcionalitást. Az LG BD lejátszója új szabványt jelöl ki az újgenerációs optikai rendszerek számára, amely ragyogó, nagyfelbontású teljesítményt garantál.


A termék Blu-ray lemezek lejátszására alkalmas; ez a kék-ibolya lézer BD-ROM lemezek új formátuma, a nagyfelbontású videó teljesítmény netovábbja. Egy Blu-ray lemez 1080p felbontású videó felvételt képes tárolni, élénk, aprólékos részletekkel, egy az egyben összhangban a 1080p horizontális felbontású új HDTV képernyőkkel. Az LG BD Player ezen kívül átmenet nélküli lejátszást biztosít a legmagasabb színvonalú lemezekhez, valamint a Blu-ray fejlett funkcióihoz, mint például az egyszerű AV navigáció és az interaktív funkciók. A 2006 második negyedévére tervezett termékben megbúvó technológiát remekül kiemeli az elegáns high-tech formatervezés.

A 2005 negyedik negyedévében forgalomba került LG Digital Media Recorder (LRM-519) digitális médiafelvevő után még mindig sok fej megfordul, felvevő- és home networking képességei láttán. A felvevő, amelynek mostantól díjmentes tartozéka a szívós Microsoft Program Guide szolgáltatás, egyre növekvő értéket képvisel. Az első kombinált DVR/DVD író, melyet a Windows Media Center Technologies működtet, az LRM-519, 160 órányi írókapacitású DVR-t kínál hozzáféréssel a Microsoft Program Guide szolgáltatáshoz.

A Digital Media Recorder révén még több szórakozáshoz juthatunk, szabadon, bárhol és bármikor, hiszen nézhetjük, rögzíthetjük és szüneteltethetjük az élő TV adást, vagy DVD-re írhatjuk ki kedvenc TV műsorainkat. Ezen túlmenően, a készülék kényelmesen integrálható az otthoni hálózatba, hogy megoszthatóvá váljon a televíziós tartalom, a fotók és zenék, a Windows XP és Windows XP Media Center Edition-alapú PC-ken.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés