Connect with us

Hirdetés

technokrata

Laptop

KÜK

Gyurcsány Ferenc és Baja Ferenc látogatást tett a Kormányzati Ügyfél-tájékoztató Központban.

2006. január 12-én Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Baja Ferenc kormánymegbízott látogatást tett a Kormányzati Ügyfél-tájékoztató Központban. A Kormányzati Ügyfél-tájékoztató Központ (KÜK) célja az állampolgárok és vállalkozások tájékoztatása, tájékozódásának javítása és az ügyintézés gyorsítása.

A KÜK – a Kormányzati Portállal és az Ügyfélkapuval együttműködve – teljes körű és szakszerű tájékoztatást nyújt a magyar állampolgároknak, szervezeteknek és a külföldieknek – angol, német, valamint francia nyelven – egyaránt.

A KÜK biztosítja, hogy az érdeklődők könnyen eligazodjanak a különböző közigazgatási ügyekben, szükség esetén ügyintézési segítséget is nyújt. Az állampolgárok számára a KÜK kapcsolattartói a rendelkezésükre álló információk alapján tájékoztatást adnak, de amennyiben a KÜK tudásbázisában nem áll rendelkezésére elegendő információ, illetve ha konkrét személyhez kapcsolódó ügyről van szó, akkor a kérdéseket a megfelelő közigazgatási szervezethez továbbítja, és így jelentősen javul a közigazgatás hatékonysága.

A KÜK több mint ügyfélszolgálat, hiszen az általános tájékoztatás egy helyen mindig elérhető, komplex kommunikációs eszközrendszer használata mellett – telefon, fax, SMS, e-mail, Internet – sok felesleges utánajárástól kímélhetők meg az ügyfelek, miközben használhatják a közigazgatás teljes tudásbázisát.

Az ügyfélvonal annyiban is újítás a közigazgatási ügyintézés hagyományaival szemben, hogy a tájékoztatást egy vállalkozás végzi közbeszerzési eljárás alapján, szigorúan vállalkozói felelősséggel, amiben természetesen a téves tájékoztatással kapcsolatos felelősség is benne foglaltatik.

A Kormányzati Ügyfél-tájékoztató Központ – Ügyfélvonal – belföldről a 189-es kék hívószámon, külföldről a +36-1-371-9300 számon, valamint Interneten keresztül a 189@ugyfelvonal.hu elektronikus levélcímen folyamatosan (napi 24 órában) áll az állampolgárok rendelkezésére.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés