Connect with us

Hirdetés

technokrata

Innovatív LCD monitorok az LG-től

Laptop

Innovatív LCD monitorok az LG-től

Az LG Electronics új funkciókkal és adottságokkal ellátott innovatív LCD monitorok vadonatúj skáláját mutatta be a CES 2006 kiállításon.

Ahogy az LCD monitorok egyre elterjedtebbé válnak, az LG egyre kijjebb és kijjebb tolja a technológia határait – olyan termékeket kínál, amelyek a legkorszerűbb teljesítményt forradalmian új designnal ötvözik.


f-ENGINE Plus
Az LG tavaly mutatta be az f-ENGINE-t, a világ első képminőség-fokozó chipjét, amelynek köszönhetően az LG FLATRON L1730S elnyerte a rangos 2004 CES ˝Best of Innovations˝ (az innováció legjava) díjat. Miközben a technológia világa próbálta utolérni, az LG bemutatta az f-ENGINE Plus-t, saját szabadalmú f-ENGINE technológiájának második generációját. Nagyjából úgy, ahogyan elődje tette, a fényerőt és a színt fokozza egymástól függetlenül. Mindemellett, amitől az f-ENGINE Plus igazán innovatív, az a felhasználónak kínált lehetőség, hogy a képernyőjén megnyitott független ablakban kiválassza a képernyőnek azt a részét, amelyet finomhangolni szeretne. Ez az ablak nem rögzül a felhasználó képernyőjén, hanem szabadon lebeg, így a felhasználó a képernyő bármely szegmensét kedve szerint igazíthatja.

Flatron 80Q Plus Series – Mint az LG díjnyertes Ultra Slim 80 széria újgenerációs zászlós modellje, a Flatron L1980Q Plus a világ egyik valóban innovatív LCD-je. A 80Q Plus a szemet gyönyörködtető dizájnt kiemelkedő teljesítménnyel párosítja, hiszen egyszerre nyújt bámulatos esztétikai élményt, rendkívül gyors 4ms reakcióidőt és egy egészen lenyűgöző 1.600:1 kontraszt arányt. Az LCD képernyő forradalmian új kialakítása révén tengelye mentén forog, lapjával lehajtható, sőt akár 180 fokos szögben hátrafelé is hajtható. A kép is automatikusan igazodik úgy, hogy egy, az LCD másik oldalán lévő személy is meg tudja nézni. Ezen túl, alig több mint 2 col magasra összehajtható, így ez a világ egyik legkeskenyebb monitorja. Mind 17, mind 19 colos képátlójú változatban gyártják, és az LCD tartozéka ezen kívül az LG saját f-ENGINE Plus funkciója és a forteManager képkezelő szoftver.

L1932P – Az LG új L1932P modellje azoknak szól, akik megbízható, műszaki paraméter-központú LCD monitort keresnek. A játékkedvelőket, grafikusokat és multimédia-rajongókat mind vonzani fogja az L1932P kijelző funkciói bőséges kínálata okán. 4 ms reakcióidővel, 700:1 kontraszt aránnyal, 300 cd/m2 fényerővel és keskeny kivitelével az L1932P erőteljes kijelzőt kínál, amely a grafikailag legösszetettebb játékokkal és DVD-kel is boldogul, csakúgy, mint a családi fotók szerkesztésével. Az LG szintén piacra dobja az L1932TQ modellt, amely a rendkívül magas 1.400:1 kontrasztaránnyal büszkélkedhet, valamint csapattársa számos lenyűgöző tulajdonságával. Az L1932TQ szintén rendelkezik az LG saját szabadalmú f-ENGINE Plus technológiájával, amellyel olyan élethű képeket élvezhetünk, mint korábban soha.

M203WX – Az egyre igényesebb multimédia-felhasználók elvárásainak kielégítésére megalkotott LG M203WX nélkülözhetetlen eszköz a játékosok, mozi-őrültek és digitális fotósok számára. 20 colos widescreen képernyővel, 8 ms reakcióidővel, káprázatos 1.680×1.050 felbontással és 300 cd/m2 fényerővel, ez a monitor testesíti meg a megszállott számítógépezők vágyálmát. A 4-a-2-ben memóriakártya-olvasó révén a memóriakártyákat közvetlenül a monitorba helyezhetjük, hogy képeinket megnézzük; így már nem szükséges letölteni a képeket a számítógépre ahhoz, hogy megnézhessük őket. Az M203WX szintén kompatibilis bármilyen MMC, MS, SD és CF kártyával. 5W x 5W multimédiás hangszórókkal és egy sor képernyőn megjeleníthető opcióval – beleértve a kép a képben funkciót – az M203WX számos opciót kínál. Ellátva DVI, CVBS, S-video és Component video bemenetekkel, még több lehetőséget kínál, hogy kiélvezzük e monitor egyedülálló képességeit. Testvére, az L203WT modell, ugyanezen tulajdonságok javát kínálja, valamint egy igencsak impozáns 700:1 kontraszt arányt és az LG saját f-Engine technológiáját.

FLATRON L1770HQ/L1970HR – A FLATRON L1770HQ nemcsak kiemelkedő teljesítményt, hanem kiemelkedő dizájnt is kínál. Csillogó króm talp és vékony előlap emeli ki az L1770HQ’s pazar tulajdonságait mindazok felé, akik korszerű technológiára és a legmagasabb színvonalú kijelző komfortra vágynak. A 17 colos L1770HQ 1.600:1 kontraszt arányt, 4 ms reakcióidőt, kimagasló 300 cd/m2 fényerőt és fényvisszaverés-gátló panelt vonultat fel a lehető legjobb képminőség érdekében. Egyedülálló felépítése és dupla zsanéros talapzata révén ez az LCD lapjával félbehajtható – ami jelentős előny mindazoknak, akik állandó mozgásban vannak. Mérete alig 65 milliméter félbehajtva, így az 1770HQ egyedülálló csomagban kínál felsőkategóriás képességeket józan áron. A 19 colos L1970HR a 17-inches modelléhez hasonló attribútumokat nyújt, valamint egészen észbontó 2 ms reakcióidőt.

FLATRON 60T Series – Az LG 60T szériája a divat netovábbjának találkozása a csúcsteljesítménnyel. Az LG formatervezési hagyományához hűen, a 60T-vel életre kelnek a technológiailag felvilágosult divatkövetők álmai. A kecses monitor mintha lebegne, ahogy összeszűkül, hogy egyesüljön fekete, magasfényű talapzatával. 8ms reakcióidővel, rendkívüli 1.600:1 kontraszt aránnyal, 300 cd/m2 fényerővel, 1.280×1.024 felbontással és 170×170 fokos széles látószöggel, a Flatron 60T széria komplett csomagot kínál. Kapható mind 17, mind 19 colos változatban.

FLATRON L1950B Series – Ideális azok számára, akik át akarnak térni a CRT-ről egy megbízható, stílusos, kis helyigényű LCD monitorra. A Flatron L1950B széria mind professzionális, mind otthoni használatra kiválóan alkalmas. A stílus és innováció legjavát ötvözi 700:1 kontraszt aránnyal, 300 cd/m2 fényerővel, 1.280×1.024 felbontással, és 170×170 fokos széles látószöggel. Éles képalkotásával, élénk, ragyogó képernyőjével és analóg, illetve digitális konnektivitásával az L1950B gyors 8 ms reakcióideje az LG saját fejlesztésű f-ENGINE technológiájával integrálva bármilyen alkalmazáshoz ideálissá teszik ezt a képernyőt. A FLATRON 50B széria állítható magasságú talppal rendelkezik, valamint hajlítható és forgatható.

FLATRON L2000C – Az L2000C tökéletes otthoni vagy irodai felhasználásra, számtalan szituációhoz képes alkalmazkodni, mivel hajlítható, forgatható, és akár 90 fokos szögig dönthető. Azok számára, akiknek fontos szempont a helyigény, ez a valós 20 colos készülék 800:1 kontraszt aránnyal, 1.600×1.200 felbontással, gyors 8 ms reakcióidővel bír, az LG saját f-ENGINE technológiája működteti, így ez a monitor valósággal életre kelti a képernyőt.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés