Connect with us

technokrata

Színes és mono vállalati lézernyomtató újdonságok

Laptop

Színes és mono vállalati lézernyomtató újdonságok

A Lexmark bemutatta új színes és mono lézer nyomtatóit, melyek a kis és közepes vállalkozások számára az érték és teljesítmény új standardját kínálják.

Az új termékskála tagjai:
-A Lexmark C52x színes lézer család 19 lap/perc nyomtatási sebességel (színes és mono nyomtatás esetén egyaránt) kategóriája leggyorsabb színes nyomtatását kínálja.
-Az új Lexmark E sorozatú mono lézer nyomtatók igen kedvező ár/érték arányt kínálnak stílusos és helytakarékos design mellett.


A Lexmark C52x színes lézer család
A Lexmark C52x család az ár, teljesítmény, minőség és könnyű használhatóság egészen kivételes kombinációját nyújtja, így e nyomtatók egyedülálló értéket jelenthetnek a teljesítmény iránt igényes vásárlóknak.

A 19 lap/perc nyomtatási sebességel (színes és mono nyomtatás esetén egyaránt) Lexmark C52x család sokoldalú, költségkímélő alternatíva azon vásárlók számára, akik színes nyomtatási lehetőségeiket nagy sebességgel szeretnék bővíteni, ugyanakkor kézben kívánják tartani a nyomtatási költségeket is. A Lexmark Color Care technológiája épp erre kínál megoldást számukra, a toner-takarékossági eszközökkel, a színes nyomtatási felhasználói jogosítványokkal, illetve a lapköltség-becsléssel.

A Lexmark C52x színes lézernyomtatók a Lexmark legújabb, kivételes nyomtatási minőséget és megbízhatóságot eredményező lézer technológiáján alapulnak. A termékcsalád valós 1.200×1.200 dpi felbontást és kémiai toner-feldolgozást kínál. Ezek az igényes színes nyomtatásra tervezett új tonerek széles színskálával, kivételes élességgel és részletgazdagsággal keltik életre a képeket.

A Lexmark C52x-k könnyű kezelhetősége is figyelemre méltó. Péltául a festékkazetták cseréje minden korábbinál egyszerűbb az előlapi hozzáférés és a karusszel-mentes kialakítás következtében; a címkék, borítékok és egyéb médiumok nyomtatását integrált többcélú tálca könnyíti meg; a barátságos kezelőpanel pedig grafikus ˝mutasd meg˝ képernyőkkel vezeti végig a felhasználót a leggyakoribb korrekciókon.

Az új Lexmark C52x család 5 modellt kínál, valamennyi hálózati nyomtató. A modellek megnevezései: C522n, C524, C524n, C524dn and C524dtn.

Lexmark E sorozat
A 28 lap/perc legnagyobb (A4) nyomtatási sebesség és egyes modellek valós 1.200×1.200 dpi felbontása révén, a kompakt új Lexmark E nyomtatósorozat nagy nyomtatási sebességet kínál a helytakarákosságra és megbízhatóságra is hangsúlyt helyező felhasználóknak.

A Lexmark E sorozat számos kényelmi funkciójaközül a legfontosabbak a könnyű festékkazetta-csere és a grafikus felületű nyomtató driver. A Lexmark E34x nyomtatósorozat LCD kezelőpanelt is kínál könnyen érthető üzenetekkel.

Az új Lexmark E sorozat tagjai a nagy teljesítményű Lexmark E340, valamint két hálózati modell, az E342n és a E342tn.

Termékek elérhetősége
Ezen termékeket a Lexmark világszerte egy időben jelenti be; ám egyes modellek elérhetősége régiónként változhat.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin