Connect with us

technokrata

Új Lexmark lézernyomtatók

Laptop

Új Lexmark lézernyomtatók

A Lexmark három új mono lézer nyomtatót jelentett be, melyek ötvözik a nagy nyomtatók teljesítményét és sokoldalúságát a korábban a magasabb árkategóriájú multifunkciós eszközökre jellemző üzleti szolgáltatásokkal.


A Lexmark T640, T642 és T644 innovatív felhasználói felülete a Lexmark Document Solutions Suite használatával e nyomtatók olyan testre szabott megoldásokat tudnak kínálni, amelyek korábban csak a Lexmark multifunkciós eszközein voltak elérhetők. A kezelőpanel 10 billentyűs számlapja és közvetlen USB interfésze egyedülállóan kényelmessé teszi a most bejelentett Lexmark nyomtatók használatát. E megoldások azon közös architektúra részei amelyek már két más lézernyomtatón is megtalálhatók: a (korábban bejelentett) Lexmark W840 és Lexmark C920 modelleken.

Egyszerű megoldások és szervizelhetőség
Ami a T640 családot különlegesen vonzóvá teszi több ágazat számára – mint a pénzintézetek, kiskereskedelem, egészségügy és államigazgatás – akiknek a Lexmark specifikus, testre szabható megoldásokat fejlesztett ki, az a felhasználói felület rugalmassága és sokoldalúsága. A nyomtató könnyedén testre szabható, s így egyszerűsíthetőek a munkakörnyezet nagy papírigényű folyamatai.

Az internetes információk megszerzése és nyomtatása is egyszerű a T640 lézernyomtató-családdal. A nyomtatón web-könyvjelzők tárolhatók el, és a felhasználók könnyen válogathatnak, letölthetnek és nyomtathatnak segítségükkel dokumentumokat közvetlenül internetes oldalakról.

A felhasználói felület a szervizelhetőség tekintetében is új standardokat állít fel könnyen érthető grafikáival – nemcsak szöveges utasításokkal – amelyek bemutatják a leggyakoribb korrekciókat. A legtöbb gond ˝mutasd meg˝ képernyők segítségével orvosolható, amelyek pontosan megmutatják a felhasználónak az érintett területet. Legtöbb szituációra ˝mondj róla többet˝ képernyő is elérhető, amely végigvezeti a felhasználót a specifikus beállításokon, mint például a papírtálca átméretezése. Ez az egyedülállóan könnyű használhatóság révén a felhasználók csökkenteni tudják a technikai támogatás iránti igényüket.

Innováció és teljesítmény
A ma bemutatott termékek a lézernyomtatók között elsőként kínálnak közvetlen USB interfészt a flash memoria eszközök számára a kényelmes PDF nyomtatás érdekében . A felhasználók könnyen és egyszerűen nyomtathatnak ˝PC-függetlenül˝, mindössze a nyomtatóhoz mennek és csatlakoztatják memória-eszközüket.

33 lap/perc sebességével a Lexmark T640 kategóriája legrövidebb első oldal kinyomtatási idejét kínálja. A Lexmark T642 43 lap/perc sebességével árkategóriájának leggyorsabb nyomtatója. 48 lap/perc sebességével a Lexmark T644 kategóriája legjobb ár/teljesítmény mutatóját – s egyúttal leggyorsabb processzorait – kínálja.

Biztonságos, nagy teljesítményű hálózati nyomtatás
A Lexmark T640 család számos új biztonsági funkciót is kínál a bizalmas dokumentumok védelme és a hálózati biztonság érdekében. A bizalmas nyomtatások (print jobs) eltárolhatók a nyomtatón, és később a jól kezelhető felhasználói felület és a 10 billentyűs számlap segítségével könnyen előhívhatók. További nyomtatófelügyeleti biztonsági funkciók illetve dokumentum-titkosítás is elérhetők a Lexmark T640 család modelljei és a júniusban bejelentett Lexmark C920 és W840 modellek használatakor.

A Lexmark T640 család, a C920 és a W840 modellek hálózatba kapcsolása, hamarosan még egyszerűbb lesz a Lexmark új N8000 belső nyomtatószerver-családja segítségével, amely támogatja a Fast Ethernet, Gigabit Ethernet, Fiber Ethernet illetve vezetéknélküli technológiákat. E menövelt biztonságú hálózati opciók tagjai:
-a Lexmark N8050 belső vezetéknélküli kártya amely, a 802.11g hálózat, aWPA-Enterprise biztonság és a IPv6 protokol kombinációjával, lehetővé teszi a nyomtatók kényelmes elhelyezését,
-a Lexmark N8030 Fiber nyomtatószerver, amely a legbiztonságosabb fiber Ethernet technologiát alkalmazza, valamint
-a Lexmark N8020 Gigabit Ethernet szerver, amely a hálózati nyomtatásokat (print jobs) gyorsabban dolgozza fel.

Termékek elérhetősége
Ezen nyomtatók mindegyike rendelhető magasabb funcionalitással is, mint például a hálózati működés vagy a duplex funkciók. A fent említett nyomtatók mindegyike már elérhető.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin