Connect with us

technokrata

A legújabb színes HP lézernyomtatók

Laptop

A legújabb színes HP lézernyomtatók

Az új HP Color LaserJet készülékek segítségével a vállalkozások páratlan minőségre és választási szabadságra tehetnek szert.

A kifejezetten a HP Color LaserJet készülékek számára fejlesztett új HP ColorSphere festékkazetta a korábbi HP festékkazettákhoz képest 22 százalékkal növeli a színek élénkségét, a fényességet pedig akár 40 százalékkal is javíthatja. A képek és fénykép minőségű képanyagok nyomtatásához ideális, különleges festéktechnológia lényegesen gyorsabb nyomtatást tesz lehetővé anélkül, hogy ez a minőség rovására menne.

A HP Office és Multipurpose papírok most változatlan áron egy újdonságot is rejtenek: a HP és az International Paper által közösen kifejlesztett ColorLok technológiát. A fejlesztés eredményeként a fekete szín markánsabban, az élénk színek egységesebben jelennek meg, míg a száradási idő a hagyományos papírokhoz képest harmadára csökkent, így a nyomatok azonnal használhatók, az elkenődés veszélye nélkül.

Minthogy a dokumentumokat egyre inkább nyomtatjuk, mint másolnánk, és a vállalatok gyakorlatában is előtérbe kerül a nyomtatott anyagok használata, az irodai fénymásolók lassan múzeumi tárgyakká válnak. Még nincs egy éve, hogy a HP megjelent a 45-69 oldal/perc teljesítményű fekete-fehér multifunkcióseszköz-piacon a munkacsoportok számára készült HP LaserJet 4345 többfunkciós MFP készülékkel. A termék bevezetése óta a HP részesedése az adott piaci szegmensben több mint hétszeresére nőtt hét hónap alatt: a 2004. év harmadik negyedévének 2 %-áról 15 %-ra emelkedett 2005. második negyedévének végére.


A régi típusú piacot immár a színes nyomtatás területén is kihívás elé állítva, a HP piacra bocsátotta a HP Color LaserJet 4730mfp terméket. Ez a rendkívül hatékony és könnyen kezelhető termék egymagában végzi a nyomtatást, a másolást, az e-mailbe szkennelést, a mappába szkennelést, az analóg faxküldést és a dokumentum véglegesítést. Digitális munkafolyamatokban is zökkenőmentesen működik, és feleannyiba kerül, mint a hagyományos színes nyomtatók.

Emellett a HP Color LaserJet 4730mfp a piacon az első olyan termék, amelynek beépített színvezérlőket és integrált HP Web Jetadmin eszközállomány-felügyelő és jelentéskészítő eszközöket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy csak szükség esetén készüljön színes kép. A termék igény szerint fekete-fehér vagy színes kivitelben nyomtat és másol, akár percenként 30 példányban is, és már 4.999 dollárért kapható.

Kis- és középvállalkozások, valamint olyan munkahelyi munkacsoportok esetén, amelyeknél a professzionális nyomtatási minőség, a nagy sebesség és a könnyű használat egyensúlyban van, a HP Color LaserJet 4700 sorozat tagjai percenként akár 31 oldal teljesítményre is képesek, akár színes, akár fekete-fehér nyomtatásról legyen szó, emellett teljes sebességgel képesek kétoldalas nyomtatásra. Kkönnyen kezelhető a színkalibrálás, és az adathordozók rugalmassága révén sokféle bemeneti és kimeneti formátumot kezelnek a tűző/lerakó egység révén. Ára 1.999 dollárnál kezdődik.

A HP Color LaserJet 3800 terméke egyszerűen beállítható, emellett a fejlett papírkezelésnek és a hálózati tulajdonságainak köszönhetően könnyen használható. A készülék kiváló fényképminőségben állítja elő az üzleti anyagokat, gyorsan nyomtatja az első oldalt, a színes vagy fekete-fehér dokumentumokat akár 22 oldal/perc sebességgel is nyomtatja. Ára 799 dollárnál kezdődik.

A kisméretű HP Color LaserJet 3600 sorozat valósághű képeket és fényképeket nyomtat, valamint színes és fekete-fehér kivitelben is kiváló szövegminőséget produkál, akár 17 oldal/perc sebességgel. Ára 699 dollárnál kezdődik.

Ha a vállalat csak alkalomszerűen végez színes nyomtatást, a HP Color LaserJet 3000 modell a színes festékkazetták kifogyása után is folyamatos fekete-fehér nyomtatást biztosít; a HP színvezérlők lehetővé teszik, hogy csak szükség esetén éljen a színes nyomtatás lehetőségével. A modell percenként akár 30 fekete-fehér és 15 színes oldal nyomtatására képes és ˝bármilyen nyomtatás˝ szolgáltatást is nyújt a munkacsoportok számára, amely révén a vállalat egyetlen, hatékony, megbízható készüléken végezheti a fekete-fehér lézernyomtatási és tintasugaras nyomtatási feladatokat. Ára 1.199 dollárnál kezdődik.

A HP 1284B Parallel EIO könnyen telepíthető belső nyomtatókártya a HP CLJ 3000 modellhez is használható. Azok a vállalatok, amelyek meglévő technikai befektetéseiket kímélni szeretnék, a kártya segítségével a kompatibilis HP nyomtató perifériákat IEEE 1284B párhuzamos portokkal működő régebbi számítástechnikai berendezésekhez is csatlakoztathatják. Ára 79 dollár.

A HP Color LaserJet 3000, 3800, 4700 modellek és a HP Color LaserJet 4730mfp újdonságai az új HP színvezérlők, amelyek segítségével a vállalatok kézben tarthatják a színes nyomtatás költségeit, csak szükség szerint alkalmazva színeket. A színvezérlés felhasználó, alkalmazás, időpont vagy a hét napja szerint is beállítható.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin