Connect with us

technokrata

A világ leggyorsabb üzleti, asztali színes nyomtatója

Laptop

A világ leggyorsabb üzleti, asztali színes nyomtatója

A HP tinta alapú nyomtatási rendszerei versenyképes árat és teljesítményt nyújtanak a vállalati felhasználóknak.


A HP Officejet Pro K550 színes nyomtató a világ leggyorsabb üzleti célú asztali színes nyomtatója. A júliusban bevezetett HP skálázható nyomtatási technológiának köszönhetően a kis- és középvállalkozások lézer minőségű fekete szöveget és professzionális színes dokumentumokat készíthetnek, a színes lézernyomtatóknál akár kétszer gyorsabban és 30 %-kal kedvezőbb színes nyomtatási költséggel. Az igényes irodai munkához nélkülözhetetlen, rendkívül megbízható teljesítményt nyújtó HP Officejet Pro K550 már 199 dollártól kapható.

A sokoldalú HP Officejet Pro K850 színes nyomtató család 13×19 colos, széles formátumban nyomtat látványos színes képeket, akár 24 oldal/perc sebességgel fekete-fehér kivitelben, és 21 oldal/perc sebességgel színesben. A rendkívül alacsony oldalankénti költségre optimalizált nyomtatónak köszönhetően a kis- és középvállalkozások kis ráfordítással is nagyszerűen jelenhetnek meg. Ára 399 dollárnál kezdődik.

˝Mivel a szín ma már a nyomtatott anyagoknál minőségi elvárás, a vállalatok megbízható, költséghatékony megoldást keresnek színes nyomtatásaik minőségének javításához, hogy optimalizálják vállalati- és marketingkommunikációjukat˝ – mondta Larry Jamieson, a Lyra Research iparági tanácsadó szolgálat igazgatója. ˝A vállalati felhasználók igényeiknek megfelelő árpont-tartományokat, sebességeket is újszerű szolgáltatásokat keresnek˝.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin