Connect with us

Hirdetés

technokrata

Zorp tűzfal már a Flag termékportfoliójában is

Laptop

Zorp tűzfal már a Flag termékportfoliójában is

A Flag Informatikai Rt. partneri szerződést írt alá a BalaBit IT Security-vel.

A Flag Informatikai Rt. – információbiztonsági üzletágának megalakulásával szoros összefüggésben – partneri szerződést írt alá a BalaBit IT Security-vel. A Flag hálózati határvédelemmel kapcsolatos termékkínálatába a Zorp magas biztonságú tűzfal is bekerült.
Az idén 15 éves születésnapját ünneplő Flag Informatikai Rt. stratégiai terveinek megfelelően, létrehozta a tervezéssel, tanácsadással és üzemeltetéssel egyaránt foglalkozó információbiztonsági üzletágát, melynek élére egy elismert szakembert, Tarján Gábort nyerte meg.

„Egy új üzletág felépítésének fontos eleme a megfelelő termékstruktúra összeállítása, hiszen ez a sikeres üzletági tevékenység egyik alapköve. A Flag a kezdetek óta a minőség mellett tette le a voksot, így természetes, hogy az új üzletág kínálatába is csak minőségi, megbízható termékek és szolgáltatások kerülnek. A Zorp egy nemzetközi szinten is bizonyított szoftver, amihez Magyarországon átlagon felüli gyártói támogatás érhető el, ezért került fel a palettára.” – magyarázza az új üzletágvezető.

„Az új partnerségtől nem azt várjuk, hogy a Zorp hagyományosnak számító kormányzati és nagyvállalati piacain újabb forgalmazó szálljon ringbe a termékünkkel. A Flag információbiztonsági üzletága a hazai vállalatoknak azt a körét célozza meg, akik csak manapság értek meg arra, hogy IT biztonsági beruházásokat eszközöljenek. Tehát a BalaBit olyan ügyfélkör megnyerésére számít a Flag révén, akiknek eddig senki nem akart komoly tudású eszközöket eladni.” – avatja be az olvasókat Böröcz Róbert, a BalaBit értékesítési vezetője.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés