Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nero 7 – kulcsgenerátorral együtt letölthető

Laptop

Nero 7 – kulcsgenerátorral együtt letölthető

Hivatalosan még meg sem jelent a legkedveltebb CD/DVD-író szoftver legújabb generációjának első képviselője, máris letölthető az Internetről.

Amint arról már korábban írtunk, a szeptember elején megrendezett berlini IFA 2005 kiállításon mutatták be az Ahead német szoftverfejlesztő cég készülő új programját, a hetes Nero-t. Ebben a korábbi kiadásokhoz képest a kezelői felület valamelyest megváltozik, néhány vezérlőgomb ismét más helyet kap, mint a hatos változatban. Annak érdekében, hogy jobban elkülönüljenek a Nero Suite komponensei, különböző színeket használtak. Kiderült továbbá, hogy a Blu-Ray technológiájú korongokat (BD) is képes lesz kezelni a szoftver hetes verziója.

Két héttel korábban azt írtuk a szoftverrel kapcsolatban, hogy az Ahead oldalán regisztrált felhasználók már letölthetik a web demót. Nos, ez továbbra sincs másként, ám immár nemcsak onnan lehet letölteni és nem csak a demóváltozatot. Bittorrent oldalakon már terjed az alkalmazáscsomag Prémium variánsa egy több mint 500 MB-os image formájában, amelyhez a napokban kulcsgenerátor is érkezett. Ez utóbbiak beszerzését azonban senkinek nem tanácsoljuk; aki nagyon kíváncsi, amúgy is betekinthet a következő Nero-ba, s a megjelenés sincs már messze: a boltokba október 13-a körül kerül a szoftver.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés