Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Apple kiadta az iTunes 5 szoftvert

Laptop

Az Apple kiadta az iTunes 5 szoftvert

Az Apple kiadta az iTunes digitális zenetár-szoftver legújabb frissítését, mely számos új szolgáltatást és új stílusú felhasználói felületet kínál.

Az iTunes 5 változat Spotlight-alapú kereső mezőt is tartalmaz, melynek segítségével sokkal könnyebben lehet a dalokat megtalálni, új Smart Shuffle keverő szolgáltatást, mellyel a véletlenszerű lejátszás is befolyásolható; illetve Windows felhasználók számára lehetővé teszi Outlook naptáraik és címlistáik szinkronizálását az iPod lejátszókkal.

“Kedvenc zenei szoftverünket folyamatosan fejlesztjük és olyan innovatív új szolgáltatásokkal egészítjük ki, mint a Podcast adások kezelésének lehetősége vagy az intelligens keresés.” – mondta Steve Jobs, az Apple elnöke.

Az iTunes 5 új kereső mezője tetszőleges kulcsszavak alapján történő keresést tesz lehetővé a saját zenei gyűjteményben, de akár az iTunes zeneboltban is (az iTunes Music Store Magyarországról egyelőre sajnos nem hozzáférhető). Lehetőség nyílik a lejátszási listák kényelmesebb kezelésére: akár mappákba is rendezhetők. Az új Smart Shuffle szolgáltatás pedig lehetővé teszi a véletlenszerű lejátszás befolyásolását, a sorrend szerkesztését, igazi party-élményt biztosítva.

Az új iTunes változat már letölthető az Apple webhelyéről.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés