Connect with us

Hirdetés

technokrata

5.000 számítógépet szállít az Albacomp a T-Comnak

Laptop

5.000 számítógépet szállít az Albacomp a T-Comnak

Az idén 20 éves Albacomp Rt. – a T-Systems 100%-os tulajdonában lévő – BCN Rendszerház alvállalkozójaként Albacomp Activa számítógépeket szállít a T-Comnak. A keretszerződés értelmében a T-Com 4500 PC-re, valamint 500 notebookra adott előmegrendelést a székesfehérvári cégnek, a számítógépek július 22-étől a Kulcsrakész ADSL csomag részeként elérhetők.

Februárban sikeresen zárult le a Kulcsrakész ADSL akció, melynek keretében az Albacomp 550 darab PC-t szállított a Matávnak. Az akció sikerének és a pozitív vásárlói visszajelzéseknek köszönhetően a Kulcsrakész ADSL szolgáltatás 2005. július 22-étől a T-Com termékportfoliójának állandó része. A csomagban az ADSL előfizetés mellé vagy egy 15” TFT monitorral, CD íróval, DVD olvasóval, Windows XP Home-mal és hasznos segédprogramokkal ellátott Albacomp Activa PC, vagy egy hasonló paraméterekkel rendelkező Albacomp Activa Mobil márkanevű notebook választható. Az ügyfelek rendelkezésére áll továbbá egy támogatási szolgáltatás (telefonon, e-mailben, chaten, távmenedzseléssel), melyen keresztül a felhasználók szakszerű segítséget kaphatnak, ha kérdésük merül fel a megvásárolt termékekkel kapcsolatban.

„A Kulcsrakész ADSL szolgáltatás vásárlói olyan induló csomaghoz jutnak, amellyel az üzembe helyezés után már azonnal internetezhetnek is.” – mondta el Deme Csaba, az Albacomp kereskedelmi- és marketing vezérigazgató-helyettese. „Az Albacomp Activa PC és Activa Mobil notebook konfigurációkat úgy állítottuk össze, hogy a játékoktól kezdve az általánosan használt irodai és internetes programokig minden otthoni és kisirodai alkalmazásra tökéletesen használhatóak legyenek. Sőt, a vásárlók az Albacomp számítógépükre az operációs rendszer mellett egyéb hasznos kiegészítő alkalmazásokat is kapnak, melyek összegyűjtésével aztán nem kell bajlódniuk.” – tette hozzá Deme Csaba.

„A T-Com célja, hogy újabb elégedett Internet-előfizetőket szerezzen. A tavalyi akciónkkal annyira elégedettek voltak ügyfeleink, hogy visszajelzéseik figyelembe vételével idén kiterjesztettük szolgáltatásunkat: most már két Albacomp konfiguráció is elérhető, és nem csupán lakossági, hanem üzleti ügyfelek is megvásárolhatják a számítógépeket, bármely ADSL ajánlatunk mellé.” – nyilatkozta Reznák Roxán, a T-Com Üzletfejlesztési igazgatója.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés