Connect with us

Hirdetés

technokrata

Epson EMP-S3: villámgyors multimédia projektor

Laptop

Epson EMP-S3: villámgyors multimédia projektor

Az Epson EMP-S3 a leggyorsabb a jelenleg kapható multimédiás projektorok közül: mindössze 5 másodperc alatt eléri maximális teljesítményét, és még rövidebb idő alatt lehűl – egyszerűen ki lehet húzni a konnektorból.

Erre az úgynevezett ˝érintéses kikapcsolási˝ funkció nyújt lehetőséget. Az Epson EMP-S3 mindössze 2,5 kilogrammot nyom, így hordozása sem okoz semmilyen nehézséget. Ennek ellenére nemcsak irodai használatra készült: az Epson készüléke a nappali szobában is fantasztikus, nagyképes moziélményt nyújt! Egyszerűen lehet váltani rajta a 4:3 és a 16:9 képformátum között. Az Epson EMP-S3 kivételesen könnyen kezelhető. A kézhez álló, magától értetődő kezelőpanel segítségével a vezérlésen és a beállításokon túlmenően sokféle információ (pl. tápellátás, állapot) is elérhető, valamint egy teljes körű súgó is megnyitható.


Kiváló minőségben jeleníti meg a fényképeket és a bemutatókat. Erre az 1.600 ANSI lumenes fényerő, az 500:1 kontrasztarány és az Epson 3LCD technológiája teszi képessé. A kisméretű burkolat innovatív Epson-technológiát rejt: az Epson E-TORL (Twin Optimized Reflection Lamp, kettős optimalizáltságú reflekciós lámpa) technológiának köszönhetően minimális mértékű szóródás és fénytörés lép fel. A 3LCD technológiával egységes, a teljes színtartományt átfogó kép vetíthető – még a gyors mozgások is villódzás nélkül jelennek meg. Az Epson EMP-S3 3LCD a kép sötét területein is precízen adja vissza a színeket. Az Epson EMP-S3 szolgáltatásainak körét az automatikus jelforrás-kereső és a nagyfelbontású személyi számítógépekkel való kompatibilitás teszi teljessé. Az Epson EMP-S3 2005. júniusától kerül a boltokba 215.000 forintos áron.

Az Epson EMP-S3 főbb jellemzői:
-új, elegáns, kompakt kivitel
-kiváló képminőséget biztosító 1.600 ANSI Lumen fényerő
-5 másodperces indulás, nincs lehűlési idő (érintéses kikapcsolás)
-automatikus jelforráskeresés
-mindössze 2,5 kilogrammos tömegével kivételesen jól hordozható
-az Epson E-TORL technológia kis helyen is kiváló minőséget nyújt
-Epson 3LCD fejlett vetítési technológia
-automatikus trapézkorrekció
-kis zajszintű hűtés (kis fényerejű módban 28dB)
-magától értetődő kezelés.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés