Connect with us

Hirdetés

technokrata

Intel Channel konferenciák az EMEA-régióban

Laptop

Intel Channel konferenciák az EMEA-régióban

Az Intel a legújabb technológiai trendeket, megoldásokat mutat be viszonteladói és rendszerintegrátorai számára.

Az Intel bejelentette, hogy 2005 tavaszi Intel Channel konferenciái viszonteladók és rendszerintegrátorok részére május és június folyamán kerülnek megrendezésre az EMEA-régióban. Az Intel szerver, asztali és mobil termékbejelentéseinek fényében az Intel Channel konferenciák továbbképzéseket, hálózatépítő tréningeket és harmadik felek számára szervezett bemutatókat jelentenek. A 28 alkalom várhatóan több mint 4.000 résztvevőt jelent majd. Magyarországon az ICC konferenciát május 9-én, a Westend Hiltonban tartották.

„Az Intel számítástechnikai és kommunikációs technológiákat biztosít szerte a világon.” – mondta Dragusin Puiu, az Intel Channel marketing menedzsere. „Ezt helyi üzleti hálózatok felállításával, illetve folyamatos képzéssel tudjuk támogatni. Emellett együttműködünk a helyi vezetéssel, hogy minél jobb feltételekkel biztosíthassunk számítógépeket és technológiákat, segítve ezzel a fejlett és fejlődő országok közötti különbségek felszámolását. ”

Az idei konferenciák fókuszában az áll, hogy az Intel Premier Provider-ek és az Intel Product Integrátorok miként maximalizálhatják lehetőségeiket az Intel legújabb szerver, asztali és mobil platformjai által, illetve megismerhetik az Intel új termék, képzési és marketing programját.

A channel programok tagjai találkozhatnak a helyi és nemzetközi szinten működő Intel képviselőkkel; így jobb rálátást kaphatnak a gazdasági környezet változásával, a fejlődő országok felhasználói igényei, az új használati modellek és a legújabb technológiákkal kapcsolatban. A résztvevők jelen lehetnek szemináriumokon, ahol az Intel kulcsfontosságú termékterületeit mutatják be, többek között a mobilitást, mint profitábilis növekedési motort, a szerveres környezetet, vagy PC-technológiák új használati modelljeit.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés