Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már teljes Bács-Kiskun megyében elérhető a TELE2

Laptop

Már teljes Bács-Kiskun megyében elérhető a TELE2

Tovább hódít a TELE2.

Mostantól egész Bács-Kiskun megyében, az Emitel szolgáltatási területén is elérhető a TELE2 szolgáltatása. A TELE2 a Matáv és Monortel területek mellett már az Emitel előfizetőknek is valamennyi hívásirányba kínál olcsó vezetékes telefonszolgáltatást.

A TELE2 szolgáltatása – a belföldi távolsági, mobil és nemzetközi hívásirányok után – az év elejére a helyi hívások lehetőségével vált teljessé a vezetékes piacon, így idén a legfontosabb cél a szolgáltatási területek további bővítése. Mára a Matáv, illetve Monortel szolgáltatási területei mellett az Emitel körzeteiben is kínálja olcsó tarifáit a társaság. A mostani dél-magyarországi bővülés, mely az egész megyében elérhetővé teszi a TELE2 vezetékes kínálatát, három hívókörzetet (77-es, 78-as és a 79–es) érint.

A társaság újabb térhódításával a TELE2 már az ország valamennyi bekapcsolt vezetékes fővonalának 84%-án elérhető. A terjeszkedés következő állomása az év közepére várható, mikor az Invitel területein is megjelenik a TELE2.

A szolgáltatás megrendeléséhez az új ügyfeleknek Bács-Kiskun megyében is mindössze a 1202-es ingyenes telefonszámot kell tárcsázniuk és díjmentesen bekapcsolódhatnak a TELE2 szolgáltatásába.

Laczkó Tóth Gergely, a Tele2 Magyarország ügyvezető igazgatója elmondta: „Az Emitel területén az elmúlt héten elindított szolgáltatásunkkal ismét nagy lépést tettünk azért, hogy minél szélesebb körben elérhetőek legyenek kedvező percdíjaink. A TELE2 előfizetői például az Emitel Alap díjcsomag esetén, helyközi I. hívásirányban csúcsidőn kívül 51%-ot, belföldi távolsági irányban pedig 39%-ot spórolhatnak, de más hívásirányokban is jelentős megtakarítást érhetnek el.”

A TELE2 használói számára nincs aktiválási díj, nincs külön havi előfizetési díj, nincs hűségnyilatkozat, nincs minimálisan megkövetelt havi forgalom.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés