Connect with us

Hirdetés

technokrata

Világújdonság a házimozik piacán: Shuttle házimozi XPC

Laptop

Világújdonság a házimozik piacán: Shuttle házimozi XPC

˝Építsd meg a saját házimozid!˝ – ez a neve annak az új rendszernek, amelyet a közeljövőben mutat be a kis formátumú számítógépek és tartozékaik legnagyobb tervezőjeként és gyártójaként ismert Shuttle.

Az újdonság néhány hónap múlva Magyarországon először a Juventus Team kínálatában lesz elérhető.


A legújabb Shuttle mini XPC-ből egy házimozi szoftverrel, a beépített TV-tuner kártyával, távirányítóval, a sokoldalú előlapi kijelzőjével és a különböző XPC eszközökkel egyedi házimozi rendszer építhető.

˝A vásárló kezébe adja az irányítást˝ – így jellemezte cége új termékét CK Hung, a Shuttle vezérigazgatója. ˝Az SB83G5C ideális kiindulópont mindenkinek, aki saját média center számítógépet kíván építeni˝.

Élő televízióadás vagy később szeretné megtekinteni kedvenc televízió és rádióműsorait? Az XPC MAX, a Shuttle házimozi szoftvere kiváló megoldás a digitális tartalmak kezelésére és tárolására. Lehetővé teszi a digitális hang, videó és kép állományok lejátszását és rendszerezését.

A beépített GMA900-as grafikus magot tartalmazó rendkívül stabil Intel 915G-re alapuló SB83G5C XPC az integráció magas fokát testesíti meg. Az Intel Pentium 4 LGA 775-ös processzorokat és a legújabb x16 PCI Express grafikus kártyákat is támogató XPC példa nélkül álló teljesítményt tesz elérhetővé az átlagfelhasználó számára. A mini-PC tovább bővíthető a beépített Soros ATA Raid vezérlő, Gigabit LAN, FireWire 400 és vezeték nélküli LAN (opcionálisan PN15g vezeték nélküli hálózati modul) segítségével.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés