Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bővíti szerviz-szolgáltatásait az LG Electronics

Laptop

Bővíti szerviz-szolgáltatásait az LG Electronics

Az LG „call center” elindulásával egy időben kezdi meg működését a Magyarországon egyedülálló LG mobil gyorsszerviz.

Az LG Electronics 2005 februárjától új elemekkel bővíti jelenlegi szerviz-szolgáltatásait. Az új információs kék telefonszám mellett elindul az LG gyári mobil gyorsszerviz-szolgáltatása, amely 24 órán belüli kiszállási időt és helyszíni javítást kínál.

A vásárlók januártól egy helyi tarifával hívható kék számon (06-40-545454, azaz 06-40-LGLGLG) jelenthetik be meghibásodott LG készüléküket, egyeztethetnek szervizidőpontot, és nyomon követhetik meghibásodott termékeik javítási készültségét is. Az új szolgáltatás nem csak kényelmesebbé és egyszerűbbé, de gyorsabbá is teszi a meghibásodott készülékek javítását. Az LG kék szám a szerviz-igény bejelentése mellett bármilyen, az LG termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos információért hívható, egyelőre csak munkanapokon, hétfőtől csütörtökig reggel 9 óra és délután 5 óra között, pénteken reggel 9 óra és délután 3 óra között.

Az LG „call center” elindulásával egy időben kezdi meg működését a Magyarországon egyedülálló LG mobil gyorsszerviz. A mobil gyorsszerviz szolgáltatás keretében egy darab, csúcstechnológiával felszerelt szervizautó látja el a diszpécser által rögzített szerviz feladatokat. A szervizkocsi a bejelentett javítási igény helyszínén 24 órán belül megjelenik és a javítást a helyszínen végzi el. A gyári mobil gyorsszerviz a kezdeti időszakban elsősorban Budapesten működik majd, és főleg az LG prémium termékeinek helyi szervizelését látja el. Az LG tervezi, hogy az igények felmérése után a közeljövőben több mobil gyorsszerviz kocsit állít működésbe.

„Az LG nagy hangsúlyt fektet arra, hogy világszínvonalú termékei mellett egyre fejlettebb szolgáltatásokat nyújtson ügyfeleinek. Az év elején bevezetett szolgáltatásunk is bizonyítja, hogy számunkra vevőink elégedettsége az eladást követően is elsőszámú fontosságot élvez.” – mondta Y.H. Kim, az LG Electronics Magyar Kft. ügyvezető igazgatója.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés