Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Panasonic DVD felvevők

Laptop

Új Panasonic DVD felvevők

Az új képjavító technológia kiváló képminőséget tesz lehetővé, LP üzemmódban több mint 500 soros vízszintes felbontással.

A Panasonic két új DIGA DVD felvevőt mutatott be, amelyek felülmúlhatatlan rugalmasságot kínálnak a vásárlók számára mind felvétel, mind lejátszás tekintetében. A termékcsalád legújabb jellemzője a villámgyors indulási válaszidő, melynek köszönhetően, a készülék bekapcsolását követően a felvétel akár 1 másodpercen belül megkezdhető.


Az LP üzemmód javított, 500 soros vízszintes felbontása kétszer olyan éles képeket eredményez, mint az elmúlt év modelljei. Az új 12 bites Analóg-Digitális konverter nagy bitmennyiségű, magas sebességű mintavételezést tesz lehetővé a legapróbb részletek megörökítése és a lenyűgöző mélységű, egyenletes és gyönyörű felvételek készítése érdekében. Sőt mi több, minden modell rendelkezik PAL Progresszív Pásztázási funkcióval, aminek köszönhetően részletekben gazdag, nagy felbontású képet élvezhet a lejátszás során.

A két új modell, a DMR-ES10 és a DMR-EH50 – a Panasonicnál már szokásosnak tekinthető DVD-R és DVD-RAM formátum mellett – DVD-RW (video formátum) és +R felvételi, valamint +RW lejátszási képességgel is rendelkezik, a személyi számítógépekkel és DVD lejátszókkal való kompatibilitás érdekében.

A Panasonic DIGA DVD felvevők a DVD-RAM formátum minden előnyével rendelkeznek; így az egyidejű felvételi és lejátszási, a véletlen elérési, a csúsztatott idejű lejátszási, a lemezen történő szerkesztési és a TV műsorok és állóképek azonos lemezre történő felvételét lehetővé tévő többformátumú adat-kompatibilitási funkciókkal.
A többformátumú felvételben és lejátszásban rejlő előnyöket az új DIGA DVD felvevőkkel a vásárlók, immár formátum választásától függetlenül élvezhetik.


Ezen felül minden modell képes DVD-RAM, DVD-R, +R és DVD-RW lemezek írására; és DVD-RAM, DVD-R, +R1, DVD-RW, +RW, DVD-Audio, DVD-Video, Video CD, Audio CD (CD-DA), és CD-R/RW MP3/JPEG formátumú lemezek lejátszására.

A DMR-EH50 asztali DVD felvevő készülék 80GB kapacitású merevlemezzel rendelkezik, ami akár 142 órányi felvételi időt biztosít a felhasználók számára. Egy felhasználóbarát ˝Smart Wheel˝ távvezérlő segítségével soha nem látott gyorsasággal kereshetők meg és játszhatók le a felvett műsorok (200x-os gyorskeresés és gyorsított lejátszás közbeni egyenletes keresés).

A DMR-EH50 beépített SD memóriakártya olvasója és SD kártyán tárolt JPEG képek megjelenítésére alkalmas megjelenítője gyors, egyszerű megosztást és kapcsolatot biztosít a DVD felvevő és sok más személyi számítógép, digitális fényképezőgép és kamkorder, valamint egyéb SD-kompatbilis A/V berendezés, mint például a Panasonic teljes mértékben integrált VIERA plazmamegjelenítői között. A DMR-ES10 2005 áprilistól, a DMR-EH50 2005 májustól kerül forgalomba Magyarországon.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés