Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új szuperkompakt Panasonic digitális kamkorderek 30-szoros optikai zoommal!

Laptop

Új szuperkompakt Panasonic digitális kamkorderek 30-szoros optikai zoommal!

A Panasonic bemutatta új digitális kamkordereit, a maximum 30-szoros átfogású, nagy teljesítményű optikai zoommal rendelkező GS35, GS21 és GS17 modelleket.

Az új kamkorderek Magyarországon 2005 márciusától kerülnek forgalomba.

2004-ben a Panasonic a digitális kamkorderek három fő típusát mutatta be: a 3CCD modelleket, az ultrakompakt modelleket és a nagy zoom-teljesítményű modelleket. Ettől az évtől kezdődően a videokamerák evolúciós fejlődésének új szakasza veszi kezdetét, ugyanis már az ultrakompakt modellek is 3CCD-vel rendelkeznek. Az új típusok beolvadva a 3CCD-s kamerák táborába tovább erősítik a termékcsaládot.


A nagy zoom-teljesítményű modellek közül a GS35 az előző modellekhez képest még egy lépéssel továbbmegy. A világszerte elismert 24-szeres optikai zoommal rendelkező lencserendszert világelső 30-szoros optikai zoomal rendelkező objektív váltja fel, amely akár 35,7 mm-es (35 mm-es fényképezőgépekkel egyenértékű) ˝nagy látószögű˝ felvételt is lehetővé tesz. Minden nagy zoom-teljesítményű modell számos kényelmi funkcióval is rendelkezik. A ˝Bőrhiba korrekció˝ üzemmód azokon a területeken, ahol bőrszínt érzékel automatikusan lágyabbra állítja a fókuszt, így simább, kellemesebb megjelenést kölcsönöz a bőrnek. A ˝Színes éjszakai felvétel˝ üzemmóddal pedig csaknem teljes sötétségben is elfogadható minőségű videók készíthetők. Ráadásul, az 1,3 másodperces gyorsindításnak köszönhetően a hirtelen kínálkozó filmezési vagy fotózási lehetőségeket sem mulasztja el.

30-szoros optikai zoom (GS35)
Fedezze fel a megdöbbentő 30-szoros optikai zoom előnyeit egy olyan kamerában, amely kényelmesen és biztonságosan elfér egy kézben. Ez az objektív nem csupán a házi használatú digitális kamkorderek körében kínált legnagyobb teljesítményű zoommal bír, de torzítása is alacsony. És mivel a zoom optikai, így a mozgó és az állóképeket is minőségveszteség és kompromisszumok nélkül örökíthetjük meg.

Navigáció egy gombnyomással és Joystick vezérlés
A joystick sokkal egyszerűbbé teszi a készülék kezelését. Használatával minden alapművelet egy kézzel elvégezhető. Számos műveletet könnyen és gyorsan elvégezhet úgy, hogy közben le sem vesszük a szemünket a témáról.

Többnyelvű menü
A képernyőkijelzések nyelve nyolc lehetőség közül választható ki, köztük az angol, német, francia, olasz, spanyol, holland, svéd és lengyel. A könnyű, kényelmes működtetés érdekében bármelyik nyelv kiválasztható az információk megjelenítésére.

Beépített LED videolámpa (GS21 és GS35)
Amikor a megvilágítás nem elégséges, érdemes bekapcsolni a beépített LED videolámpát az éles és színekben gazdag felvételek sikeres elkészítése érdekében. A LED (fénykibocsátó dióda) alacsony energiafogyasztással, hosszú élettartammal és alacsony hőmérsékletű, biztonságos működéssel rendelkezik.

Pure Colour Engine
A Pure Colour Engine LSI a CCD kimeneti jelét egy korai fázisban komplementer színjelből RGB jellé konvertálja (ami a fény három alapszínét tartalmazza) és kivonja az alacsony frekvenciás fényesség komponenst az RGB jelből. A fényesség jel ezután a TV sugárzással megegyező módon jön létre. A Fejlett 3D Képzajcsökkentés gyenge megvilágítás esetén jobb eredményt nyújt, mivel a hagyományos rendszerekhez viszonyítva 30 %-kal javítja a színzaj-csökkentés teljesítményét. Ez a forradalmi LSI valóban nagyszerű színreprodukciót tesz lehetővé.

USB 2.0 (nagy sebességű HS üzemmód) és Video Class kompatibilitás (GS35)
A nagy sebességű USB 2.0 üzemmóddal való kompatibilitásnak köszönhetően a DV adatok egyetlen USB csatlakozó kábelen átvihetők egy PC-re. A Video Class kompatibilitás a DV mozgóképes adatok átvitelét akár valós időben is lehetővé teszi ugyanezen az USB kábelen át. A mellékelt MotionDV STUDIO 5.3 LE DV videoszerkesztő szoftver szuperkönnyű nemlineáris szerkesztést biztosít, így saját alkotású ragyogó, professzionális megjelenésű filmek formájában őrizheti emlékeit.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés