Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új értékesítési vezető az Axelero Adatpark élén – az Interware-től igazolt át Kovács

Laptop

Új értékesítési vezető az Axelero Adatpark élén – az Interware-től igazolt át Kovács

Kovács Zsolt feladata jelenlegi pozíciójában az Axelero Adatpark szolgáltatásának további fejlesztése és üzleti értékesítése lesz.

Az Axelero Internet 2004. október 1-jétől Kovács Zsoltot (35) nevezte ki az Axelero Adatpark értékesítési vezetőjének. A szakember korábban az Interware Rt. szerverhotel igazgatójaként dolgozott, ahol egyik fő kezdeményezője és létrehozója volt a szerverhotel projektnek. Ezt megelőzően, 2003-ban az EuroTrend rendszerintegrációs igazgatója volt, ahol a rendszerintegrációs divízió vezetésével, feladatmegoldások koordinálásával foglalkozott. 2001 és 2003 között a Mirai Interactive IT vezetőjeként többek között server-hosting környezet kialakításában és üzemeltetésében, valamint informatikai beruházások tervezésében, ütemezésében, lebonyolításában szerzett tapasztalatot. Az elmúlt időszakban számos szakmai konferencián, valamint előadáson fejtette ki nézeteit a honi technológiai outsourcing, server-hosting, illetve informatikai rendszerek tervezésével és üzemeltetésével kapcsolatban. Kovács Zsolt feladata jelenlegi pozíciójában az Axelero Adatpark szolgáltatásának további fejlesztése és üzleti értékesítése lesz.

„Kinevezésével is szeretnénk jelezni, hogy az Adatpark és a kapcsolódó szolgáltatások értékesítésére a korábbinál nagyobb hangsúlyt fektetünk. Célunk, hogy még vonzóbb megoldásokkal álljunk a hazai informatikai vállalkozások rendelkezésére ezen a speciális területen is.” – mondta Héjjas Gábor, az Axelero Internet értékesítési vezérigazgató-helyettese.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés