Connect with us

Hirdetés

technokrata

Logitech vezeték nélküli fejhallgató az Xbox Live-hoz

Laptop

Logitech vezeték nélküli fejhallgató az Xbox Live-hoz

A Logitech bemutatta a Logitech Cordless Headset for Xbox fejhallgatót, amelynek segítségével az Xbox rajongói végre teljesen megszabadulhatnak a vezetékektől, amikor az interneten játszanak az Xbox Live játékokkal – akár 10 méterre is a számítógéptől.

Mostantól a játékosoknak eggyel kevesebb dolog miatt kell aggódniuk – a fejhallgató zsinórja miatt biztosan nem – miközben felépítik a stratégiájukat a játékostársaikkal, és becserkészik az ellenséget. Ezen felül, a Logitech Cordless Headset for Xbox, együtt használva a díjnyertes Logitech Cordless Precision Controller játékvezérlővel, végre lehetővé teszi, hogy az Xbox Live szerelmesei vezetékek nélkül élvezhessék az internetes játékot.


A Microsoft által engedélyezett Logitech Cordless Headset for Xbox kompakt kialakítású, és újratölthető elemekkel működik, amelyek akár hatórányi játékidőt is biztosítanak. A fejhallgató könnyű és kényelmesen a fülre helyezhető, így órákig élvezhető a csapattagokkal és az ellenfelekkel folytatott kommunikáció az egész világon, valós időben, anélkül, hogy a játékosok a rendszerükhez lennének kötve.

A Logitech Cordless Headset for Xbox fejhallgató 2,4 GHz-es technológiát kínál, ami tiszta audio átvitelt jelent interferencia vagy késés nélkül, így egyetlen csapattag sem marad le a többiektől. A fejhallgató azt a magas szintű audio élményt biztosítja, amit a játékosok már elvárnak a Logitechtől.

˝Az internetes játékok nagyon népszerűek, és a kommunikáció elengedhetetlen a győzelemhez a csatában˝ – mondta Jef Holove, a Logitech Interactive Entertainment Products termékmarketing igazgatója. ˝A Cordless Headset for Xbox fejhallgató azt az előnyt és vezeték nélküli szabadságot nyújtja a csapatjátékban résztvevő játékosoknak, amire már régóta várnak. Az internetes konzolos játék jelentős szerepet fog betölteni a videójátékok jövőjében, és nagyon örülünk annak, hogy minőségi megoldásokat nyújthatunk az Xbox felhasználóinak˝.

Jelenleg legalább egymillió ember játszik az Xbox Live-val, a világ 24 országából, és mivel már ebben az évben új játékok kerülnek a boltok polcaira, ez a szám egyre tovább fog emelkedni. A Logitech Cordless Headset for Xbox csúcsminőséget nyújt, akár élő csevegéshez, akár stratégia-megbeszéléshez, akár új játékosok és barátok megismeréséhez használják. A vétel és a hatótávolság erőteljes, az eszköz kényelmesen illeszkedik a fülre, az állítható, zajszűrő mikrofon pedig kivédi a nem kívánt háttérzajokat, így a csapattagok között megosztott információ hangosan és tisztán hallható. Az eszköz minőségét garantálja az a sokéves tapasztalat is, amit a Logitech megszerzett az az interaktív média piacára szánt, innovatív perifériaeszközök gyártásában.

A Logitech Cordless Headset for Xbox fejhallgatót a Microsoft hivatalosan engedélyezte. Megvásárolható decembertől, 19.900 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés