Connect with us

Hirdetés

technokrata

GTS-Datanet: közvetítőválasztás helyi hívásoknál is

Laptop

GTS-Datanet: közvetítőválasztás helyi hívásoknál is

Szeptember 15-étől a hírközlési törvény előírásainak megfelelően a helyi hívások esetében is megvalósul a közvetítőválasztás.

A GTS-Datanet tavasszal bevezetett új hangszolgáltatása, a DataPhone PULZUS minőségi, lényegesen olcsóbb telefonálás lehetőségét nyújtja magánvállalkozásoknak, kis- és középvállalatoknak, illetve lakossági ügyfeleknek – áll a szolgáltató közleményében. A közvetítőválasztás törvényi szabályozásával a DataPhone PULZUS szeptember 15-étől már a helyi hívásoknál is elérhetővé válik.

A DataPhone PULZUS bevezetésével 2004. április 2-án a GTS-Datanet valósította meg először a közvetítőválasztást Magyarországon. Ezzel a szolgáltatáscsomaggal a telefonköltségekben akár 20-60%-os tényleges megtakarítást is el lehet érni.

Szeptember 15-étől a DataPhone PULZUS csomagban választhatóak lesznek a helyi hívásirányok a Matáv körzetekben, hiszen a hírközlési törvény szerint a jelentős piaci erővel rendelkező szolgáltatóknak lehetővé kell tenniük a helyi hívások esetében is a közvetítőválasztást.

A DataPhone PULZUS csomag a vállalkozások és a lakossági ügyfelek telefonálási szokásaira és igényeire szabott szolgáltatást nyújt. Az ügyfeleknek nem kell előhívószámokat tárcsáznia a hívás indításakor, hiszen az alapszolgáltató a kért hívásirányait előre beállítja a helyi központban. A kimenő telefonhívások az ügyfél által választott irányokba, már automatikusan a GTS-Datanet hálózatán keresztül bonyolódnak, az ezekre a hívásokra vonatkozó számla is a GTS-Datanettől érkezik.

A DataPhone PULZUS szolgáltatásra előfizetőknek nem kell sem kapcsolási, sem pedig havi díjat fizetniük. Csúcsidőben, választott csomagjuktól függően, akár már bruttó 8 forintért, csúcsidőn kívül pedig 5,70 forintért telefonálhatnak percenként. Több különböző díjcsomagból is választhatnak, a telefonszámla összege pedig a tényleges forgalom alapján kerül kiállításra.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés