Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új termék a BEA palettáján

Laptop

Új termék a BEA palettáján

A BEA a WebLogic Platform Service Pack 3 bejelentésével egyidőben mutatta be a WebLogic termékcsalád új tagját, a BEA WebLogic Server Process Editiont.

A WLSPE új, egységes megoldást jelent a folyamat-alapú alkalmazások fejlesztéséhez WebLogic Server környezetben. Használatával a teljes WebLogic Integration megvásárlása nélkül fejleszthetünk és futtathatunk folyamat-alapú alkalmazásokat.

A WLSPE komponensekei

• WebLogic Server Premium Edition – lehetővé teszi a J2EE valamennyi szolgáltatásának kihasználását, Web Services és Java Control fejlesztést. Emelt szintű klaszter-, cache- és üzenetkezelési szolgáltatásokat biztosít.
• WebLogic Integration üzleti folyamat kezelő funkcionalitása (BPM) – lehetővé teszi a felhasználók számára olyan üzleti folyamatok modellezését és megvalósítását, amelyek átívelnek több belső alkalmazást, külső erőforrást és üzleti partnert. Ezek a folyamatok korszerű, lazán csatolt módon vezérlik az üzleti logika végrehajtását.

A WLSPE szolgáltatásorientált (service oriented) kompozit alkalmazások fejlesztésére optimalizált, ezért nem tartalmazza a WebLogic Integration üzenetközvetítő és esemény-előállító szolgáltatásait, amelyek jellemzően alkalmazásintegrációs megoldások alapkomponensei.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés