Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bővülő integrációs lehetőségek az Oracle Application Server 10g-ben

Laptop

Bővülő integrációs lehetőségek az Oracle Application Server 10g-ben

Az Oracle Application Server 10g a legfontosabb vállalatközi (B2B) szabványok támogatásával lehetővé teszi, hogy a vállalatok nehézségek nélkül megfeleljenek számos ágazati előírásnak.

A legelterjedtebb B2B-szabványok, például az EDI over the Internet-AS2 (EDIINT AS2) és a RosettaNet támogatásával az Oracle Application Server 10g megkönnyíti a technológiai, a gyártó, a kiskereskedelmi és a fogyasztásicikk-ágazatokban tevékenykedő vállalatoknak, hogy azonnal csatlakozhassanak az üzleti partnereik szállítói láncaihoz.

Az Oracle Application Server 10g előzetesen tesztelt kapcsolatépítő és integrációs komponensei olyan funkciókat is tartalmaznak, amelyekkel az üzleti kapcsolatok egyetlen felületen kezelhetők, ahol meghatározhatók az üzleti partnerek profiljai, szolgáltatási szintjeik, biztonsági követelményeik és a kapcsolattartás általuk előnyben részesített módjai. A B2B-szabványok széles körű támogatása révén az Oracle Application Server 10g hozzájárul az üzleti partnerkapcsolatok fenntartásával kapcsolatos költségek csökkentéséhez, miközben lehetővé teszi az ügyfelekkel és partnerekkel való online együttműködés gyors kiépítését.

A B2B-szabványokat a szállítói láncokba és az üzleti partnerkapcsolatokba integrálva a vállalatok a költséges, gyártóspecifikus programozási módszerekről átállhatnak a nyílt, a különböző rendszerek közötti együttműködést biztosító szabványokra, amelyek rugalmasan követik a változó üzleti igényeket. Az üzleti partnerek közötti kapcsolattartás korábban rugalmatlan módszereken, például EDI virtuális magánhálózatokon, fax- és e-mail üzeneteken alapult.

Az Oracle jelenleg is képviselteti magát a B2B-szabványok kidolgozásáért felelős legfontosabb testületekben, így például részt vesz a RosettaNet, a Web Services Choreograph Interface (WSCI) és az Üzleti Folyamatok Felügyeletével Kapcsolatos Kezdeményezések Szervezete (Business Process Management Initiative Organization, BPMI) munkájában. Az Oracle Application Server 10g ezenkívül a legfontosabb B2B-protokollokat, így például az EDIINT AS2, a RosettaNet és a HIPAA protokollokat is az Oracle által hitelesítetten támogatja.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés