Connect with us

Hirdetés

technokrata

3D-s grafikai pályázat

Laptop

3D-s grafikai pályázat

Az ArtistPub meghívja mindazon kreatív alkotókat, akik tudásukat kamatoztatva szívesen részt vennének egy hazai 3D-s grafikai megmérettetésben a nyár folyamán.

Az ArtistPub – Publikus Alkotói Övezet június 16-ával kezdődően 6 hetes grafikai pályázatot hirdet meg. A non-profit weboldal a tavaly novemberi indulás óta számos grafikus kedvenc fórumává vált, ahol rendszeresen publikálnak különböző 3D-s, 2D-s, webes és egyéb alkotásokat. Az oldal felhasználói között egyaránt megtalálhatók elismert szakmai tudással rendelkező felhasználók és szárnyaikat próbálgató fiatal tehetségek.

A pályázat témája: “Romos híd”. A cél egy minél ötletesebb, hangulatosabb, kifejezőbb, 3D-s grafikai programok segítségével alkotott mű elkészítése. A pályázat 2004. június 16-án veszi kezdetét, és 2004. július 28-án délben zárul. Az alkotásokat a szerkesztők a weboldalon található részletes feladatkiírásban szereplő e-mail címre várják.

A pályázók képeit válogatott szakmai zsűri fogja elbírálni a verseny lezárását követően. A zsűri olyan elismert hazai és külföldi személyekből áll, akik mindennapi munkájuk során is 3D-s grafikával, animációval foglalkoznak. A zsűri tagjairól további információk tekinthetők meg a versenykiírás oldalán.

A pályázat első három helyezettje a támogató cégek által felkínált nyereményeket kapja meg.
A díjak között 3D tanfolyam, hardvereszköz, webhosting, magyar nyelvű Panzers játékok, extrém szobadísz és ArtistPub pólók is szerepelnek.

Az ArtistPub a későbbiekben a 3D mellett 2D és Web kategóriákban is tervez hasonló versenyeket.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés