Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adobe Encore DVD 1.5: hatékonyabb DVD műsorkészítés

Laptop

Adobe Encore DVD 1.5: hatékonyabb DVD műsorkészítés

Az Adobe Systems bejelentette DVD műsorkészítő programjának, az Adobe Encore DVD továbbfejlesztett 1.5 változatát. Az új szoftver egyszerűvé teszi a videós szakemberek számára a kiváló minőségű eredmények kiadását és azok kiírását az összes írható DVD formátumba, miközben együttműködést biztosít a teljes Adobe videó terméksorozattal.

Az Adobe Encore DVD 1.5 az Adobe Video Collection 2.5 központi eleme, amely tartalmazza az Adobe Premiere Pro 1.5, az Adobe Audition 1.5, és az After Effects 6.5 új változatait. Az új Library Palette-tel rendezhetjük a menüket, a gombokat, a háttereket, a szövegstílusokat és a vektoros alakzatokat. Az Adobe Encore DVD most több tucat testre szabható menüt és több száz alakzat, gomb és szövegstílust tartalmaz. Az Styles Palette segítségével a felhasználók Adobe Photoshop CS réteg effekteket, így például árnyékokat, ragyogásokat és fazettákat letárolva gyorsan megváltoztathatják a DVD menü elemek megjelenését.

Az Adobe Encore DVD 1.5 még több audió és videó formátumot támogat, így többek között QuickTime állományokat is. Egy külső NTSC vagy PAL monitoron a DVD menükbe betekintve egyszerűbb a DVD előállítás folyamata, az egész DVD projekt megtekintését pedig már támogatják a vezető digitális videókártyák, így például a Matrox RT.X100 is. A felhasználók a DVD tervezőmunkát folytatva a file-okat most már a háttérben transzkódolhatják, így jelentős gyártásidőt takarítanak meg. Több ablakban most hatékonyabban lehet dolgozni a testre szabott munkafelületekkel, amelyeket elmenthetünk, majd bármikor előhívhatunk. Az új Adobe Encore Project Checker ezen kívül rámutat a DVD projektek problémáira lemezre írás előtt, ezzel a minőségellenőrzés idejét csökkenhetjük.

Az Adobe Encore DVD 1.5 támogatást biztosít a Photoshop CS-hez, beleértve az új egymásba ágyazott rétegkészleteket és a nem négyzet alakú pixelek támogatását. Az Adobe Premiere Pro, az After Effects és az Adobe Encore integrációját is továbbfejlesztették. Az Adobe Premiere Pro 1.5 vágójelei vagy az After Effects 6.5 AVI és MPEG-2 állományai az Adobe Encore DVD-ben automatikusan készítenek DVD fejezetpontokat. A felhasználók az Adobe Encore menüit animálás céljából közvetlenül After Effects 6.5-be küldhetik. Adobe Audition 1.5 audió file-okat lehet Adobe Encore-ba Dolby Digital audió konvertálás céljából importálni.

Az Encore DVD 1.5 for Windows XP változata 2004. második negyedévében kerül forgalomba.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés