Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Adobe After Effects 6.5 új hatékony jellemzőkkel szolgál

Laptop

Az Adobe After Effects 6.5 új hatékony jellemzőkkel szolgál

Az Adobe Systems bejelentette a mozgásgrafika és vizuális programjának, az Adobe After Effectsnek új 6.5 változatát. A szakembereket jelentős új szolgáltatások, többek között animációbeállítások, továbbfejlesztett klóneszköz, és a többi Adobe videótermékkel szorosabb integráció segíti, hogy megfelelhessenek a feszített határidőknek.

Az After Effects 6.5 új animációbeállításaival a felhasználók a rétegtulajdonságokat a szöveganimációs tulajdonságokkal együtt bármilyen összeállításban menthetik el és azokat más rétegeken egyszerűen felhasználhatják. A több mint 250 animációbeállítással bonyolult szöveganimációkat lehet készíteni, és több mint 60 új effektus segíti a felhasználókat a kreatív látványok, így például fénysugarak és háromdimenziós részecskék készítésében.

˝Az After Effects 6.5 egy hatalmas előrelépés.˝ – mondta Matt Silverman, a Phoenix szerkesztőségének trükk- és tervezés irányítója – ˝Az új klón- és követő szolgáltatások segítségével a felvételeket az After Effects-ben közvetlenül is befejezhetem anélkül, hogy más rajzoló vagy követő eszközhöz kellene nyúlnom. A Cycore FX és a Color Finesse már csak hab a tortán.˝

A továbbfejlesztett új klóneszköz kirajzolja a klón forrásának képét, a felhasználó által öt előre beállítható lehetőséggel pedig könnyű a klón beállításai közti gyors váltás. A különböző forrásokból származó snittek összehangolásában az After Effects 6.5 Professional a felhasználókat három szemcsekezelő eszköz hozzáadásával segíti, és mindkét kiadás tartalmaz egykattintásos eszközöket, mint például Auto Color, Auto Levels, Auto Contrast és Shadow/Highlight. Különleges színkorrekcióhoz az After Effects már tartalmazza a Synthetic Aperture professzionális 32 bites lebegőpontos színkorrekciós rendszerét, a Color Finesse-t. Emellett a nagyobb precizitás és rugalmasság érdekében az After Effects 6.5 Professionalben továbbfejlesztették a mozgáskövetést.

Az After Effects 6.5-ben gyorsabb és precízebb a betekintés és OpenGL támogatás. Ezen kívül az After Effects 6.5 változatát a legújabb Intel és Macintosh G5 rendszerekre is optimalizálták. Az After Effects 6.5 Professional új script támogatásával a felhasználók scripteket írva gyorsíthatják munkájukat, a lemezgyorsítás pedig nagyban javítja a valós idejű lejátszást.

Az After Effects 6.5 szorosabb együttműködést kínál az Adobe Photoshop CS-szel, az Adobe Premiere Pro-val és az Adobe Encore DVD-vel. Tökéletesen szerkeszthetők a Photoshop CS állományai, beleértve a hajlított szövegeket is. A felhasználók a tartalmat közvetlenül tudják másolni és beilleszteni az Adobe Premiere Pro és az After Effects között, érintetlenül hagyva a mozgás íveket és kulcskockákat. Az animálandó Adobe Encore DVD menüket After Effects-be lehet importálni, az After Effects rétegeket pedig Adobe Encore gombokká lehet átalakítani.

Az Adobe After Effects 6.5 for Windows 2000, Windows XP, és Mac OS X változata 2004. második negyedévében kerül forgalomba.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés