Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Panasonic bemutatta az SV-AV25 SD multifunkciós kamerát

Laptop

A Panasonic bemutatta az SV-AV25 SD multifunkciós kamerát

Az AV25 a Panasonic egyik legújabb D-Snap multifunkciós eszköze, amely a ˝Rögzítsd – Nézd – Érezd Jól Magad˝ elgondolás jegyében született.

Az adathordozóként SD memóriakártyát alkalmazó D-Snap széria az olyan modern AV termékeket gyűjti magába, amelyek még több értéket kínálnak árukért.

Az AV25 modell az SV-AV20 helyét hivatott átvenni. A kijelző elforgathatóságát megőrizve, ez a modell kiváló minőségű videóanyagok rögzítését, nagyobb felbontású fotók készítését, valamint hosszabb zenehallgatást és új funkciókat tesz lehetővé. A kibővített lehetőségek követik a piac igényeinek változását.

Az AV25 megduplázott, 30 képkocka/másodperc képváltási sebessége már valóban a TV műsorokéval megegyező, vibrálásmentes képminőséget biztosít. Az AV25 CCD egysége 2 megapixel felbontású (összehasonlítva az AV20 340.000 pixeles felbontásával, így fotóink még részletgazdagabbak lehetnek. Ez a D-Snap eszköz ezenkívül a Panasonic ˝DIGA˝ DVD felvevőjéről (DMR-E100H) – akár 240-szeres sebességgel (1 órányi videó 15 másodperc alatt) – SD kártyára másolt videókat is le tudja játszani. Az így átmásolt képanyagot ezután már bárhol megnézhetjük. A zenekedvelőknek nyújtott szolgáltatásként az AAC/MP3 formátumok is lejátszhatóak, de az AV25-öt akár diktafonként is használhatjuk.

Ez a D-Snap eszköz még több szabadságot kínál az audio-vizuális élvezetek újszerű kiaknázásához: Szabadidőnkben, vagy akár munkába menet is megnézhetjük a felvett TV programokat, videókat, de átnézhetjük a legutóbb készített fotóinkat és hallgathatunk zenét is.

A készülék Magyarországon 2004 márciusában kerül forgalomba, ajánlott bruttó fogyasztó ára 124.990 Ft lesz.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés