Connect with us

Hirdetés

technokrata

Önálló magyar stand a Systems 2003 kiállításon

Laptop

Önálló magyar stand a Systems 2003 kiállításon

Az önálló stand jelentős mértékben segíti a magyar informatikai vállalatokat mind a német, mind az egyéb nemzetközi piacokra való sikeres bekapcsolódásához.

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium kezdeményezésére idén első ízben jelenik meg Magyarország önálló standdal Európa legnagyobb business-to-business információ- és hírközlés-technikai kiállításán, a müncheni Systems-en.

A Systems 2003 kiállítást dr. Otto Wiesheu bajor gazdasági, közlekedési és technológiai miniszter, valamint Otto Schily szövetségi belügyminiszter társaságában, az Európai Unióhoz csatlakozó országok nevében Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter nyitja meg.

Az október 20-24. között megrendezendő Systems 2003 kiállításon az A3-as csarnok 406-os kiállítóhelyén lévő magyar standon a több mint 10 magyar informatikai vállalat mellett az IHM, a Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Kht.(ITDH) és az Informatikai Vállalkozók Szövetsége (IVSZ) is képviselteti magát.

A bajor partnerek, mindenekelőtt Erwin Huber kancellária miniszter többször szorgalmazták az önálló standdal való magyar megjelenést, amely jelentős mértékben segíti a magyar informatikai vállalatokat mind a német, mind az egyéb nemzetközi piacokra való sikeres bekapcsolódásához.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés