Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az APC előre konfigurált verziókban is kínálja ISX berendezését

Laptop

Az APC előre konfigurált verziókban is kínálja ISX berendezését

Az American Power Conversion (APC) bejelentette, hogy InfraStruXure architektúráját számos különböző, előre konfigurált összeállításban kínálja kis és közepes vállalatok, valamint a nagyvállalatok telephelyei számára.

Az új rendszerek könnyen megrendelhetők és egyszerűen, konfiguráló eszközök használata nélkül telepíthetők a géptermekben.

Az új InfraStruXure rendszerek 1-5 darab szekrényt tartalmazó csomagokban kaphatók és 2,0-12,0 kVA teljesítményű szünetmentes tápegységet tartalmaznak. Mindegyik rendszer keretszintű teljesítmény-elosztót, kábelrendezőket, hőmérsékletfigyelőt, beépített felügyeleti funkciókat és egyéb, extrán megrendelhető szolgáltatásokat tartalmaz.

˝Előre konfigurált InfraStruXure rendszereink megkönnyítik ügyfeleinknek és értékesítési partnereinknek az integrált szekrény-, tápellátási és hűtési megoldások megrendelését és üzembe helyezését˝ – mondta Bíró Viktor, az APC Magyarország képviselet vezetője. Majd hozzátette, hogy ˝a rendszerrel óriási költségeket lehet megtakarítani: a Deloitte & Touche közelmúltban átadásra került, új amszterdami Cyber Centre nevű központjában az ISX üzembe helyezésével milliókkal csökkentek a központ infrastruktúrájának és felügyeletének költségei. A szolgáltatások centralizálásával és a szakértői csapat által felügyelt adatközpont megvalósításával az automatizáltság egyedülálló szintjét érték el˝.

Az InfraStruXure segítségével a rendszergazdák a szabványos szekrények, tápellátási és hűtési összetevők széles kínálatából alakíthatják ki integrált és egyéni igényeiknek megfelelő informatikai platformjukat. Ez a megközelítés egyrészt biztosítja a rendszer megbízhatóságát, másrészt alkalmas arra, hogy a problémákat teljes körűen orvosolják.

Az InfraStruXure további előnye, hogy lépésenként bővíthető, tehát elegendő a pillanatnyilag szükséges kapacitást megvásárolni, a későbbi bővítési tervektől függetlenül. A többi akkumulátort és egyéb összetevőket az APC ˝lego-elve˝ szerint elegendő ˝építőelemekként˝ akkor beszerezni, amikor szükség van rájuk.

Az InfraStruXure architektúra további főbb jellemzői:
– a hűtés és a hőelvezetés megakadályozza a túlmelegedést;
– minden szabványos, 19 hüvelykes szekrénybe szerelhető berendezés elhelyezhető benne;
– a mély szekrények segítik a kábelek jobb elrendezését és a teljesítmény jobb elosztását;
– minden elemükben redundáns rendszerek is kaphatók;
– a webes konfiguráló eszközzel egyedi igényekhez igazított változatok tervezhetők;
– a tápellátás és a környezet szekrényszinten figyelhető, ami csökkenti az állásidőt.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés