Connect with us

Hirdetés

technokrata

Profi audioszerkesztő az Adobe-tól

Laptop

Profi audioszerkesztő az Adobe-tól

Az új alkalmazás hatásos editálást és valós idejű effekteket kínál akár 128 sztereó sávhoz is.

Az Adobe bejelentette az Adobe Audition programot, amely egy tökéletes többsávos hangstúdió Windows-os személyi számítógépekhez. A korábban Cool Edit Pro 2.1 név alatt ismert terméket 2003. májusában vásárolta fel a Syntrillium Software-től, hogy megoldja a stúdiók, műsorszórók és utómunka műhelyek audió és videós szakembereinek igényeit. A fejlett hangkeverést, szerkesztést, mesterkópia készítő és effekt feldolgozó képességeket nyújtó Adobe Audition segítségével a felhasználók audiofile-okat szerkeszthetnek, végtelenítéseket készíthetnek, több, mint 45 DSP effektet importálhatnak, és akár 128 sávot is keverhetnek.

Az Adobe Audition az integrált többsávos és editáló nézetekkel, valós idejű effektekkel, végtelenítés támogatással, elemző eszközökkel, restauráló szolgáltatásokkal, és a videó támogatással tökéletesen integrált audioszerkesztő és keverő megoldást biztosít a zenei, videós, és a hangtervező szakembereknek. A felhasználók kihasználhatják a valós idejű audió effektezést, aminek segítségével a változásokat, és a sávok EQ-ját azonnal hallhatják. A termék rugalmas végtelenítő eszközöket, és több ezer kiváló minőségű, nem jogdíjas végtelenített zenét tartalmaz, amivel a hangfelvételek és zenék készítését segíti.

Az Adobe digitális videó termékpalettájának legújabb tagja, az Adobe Audition kapható önálló termékként, vagy az új Adobe Video Collection részeként.

A testreszabható felülettel a felhasználók az ablakokat átméretezve hatásos audió munkahelyet alakíthatnak ki. Egy szervező ablakban fülekkel lehet a megnyitott file-okat, effekteket és kedvenceket megtalálni. A kötegelt feldolgozó eszközök a napi feladatokat, így például több file együttes hangerejének összeegyeztetését, vagy normál file formátumba konvertálását javítják.

Az Adobe Audition minőségi audiót biztosít videóprojektekhez, mivel a felhasználók az AVI hangfelvételeket úgy editálhatják, és keverhetik, hogy közben a lejátszott filmet nézik. Az Adobe Audition az iparág szabványos audió file-formátumainak széles körű támogatásával bír (így például WAV, AIFF, MP3, MP3PRO és WMA), de akár 32 bites színmélységet, és 192 kHz-en felüli mintavételi frekvenciát is kezelni tud. Ezáltal a legkiválóbb minőségben lehet audiót szalagra, CD-re, DVD-re, vagy hang DVD-re exportálni.

Az Adobe Audition 87.500 forintos áron lesz beszerezhető.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés