Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP: Adaptív Infrastruktúra projekt az MKB-nál

Laptop

HP: Adaptív Infrastruktúra projekt az MKB-nál

A HP Magyarország szállít Adaptív Infrastruktúra megoldást a Magyar Külkereskedelmi Bank Rt. integrált számlavezető rendszeréhez.

A Magyar Külkereskedelmi Bank Rt. (MKB) a HP-t választotta az új integrált számlavezető rendszeréhez szükséges informatikai infrastruktúra szállítására. Az erről szóló megállapodást Erdei Tamás, az MKB Rt. elnök-vezérigazgatója, Peter Blackmore, a HP első alelnöke és dr. Beck György a HP Magyarország vezérigazgatója írta alá ünnepélyes keretek között.

A megoldás alapja két HP Superdome kiszolgáló, négy darab 128 portos Brocade hálózati switch és két HP StorageWorks XP1024 lemezes tároló. A HP Magyarország szakemberei a szerződés részeként hibaelhárító és hibamegelőző szolgáltatásokat is nyújtanak (például kevesebb mint 4 óra garantált hardverjavítási idő) melynek eredményeképpen a rendszer 99,9%-os rendelkezésre állását is garantálják. Az új rendszer számítási kapacitása – a HP Adaptív Infrastruktúra kezdeményezésének megfelelően – további processzorok bekapcsolásával bármikor igény szerint növelhető.

A HP Magyarország szakemberei Böblingenben, a vállalat németországi tesztközpontjában teljes körű tesztelésnek vetették alá a Superdome szervereken, HP-UX operációs rendszeren futó alkalmazást, s figyelemre méltó eredményeket értek el.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés