Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Videoton átvenné a szécsényi EM Kft. tevékenységét

Laptop

A Videoton átvenné a szécsényi EM Kft. tevékenységét

A Videoton átvenné a felszámolás alatt levő szécsényi Elektronikai és Mechanikai Kft.(EM Kft.) tevékenységét.

A Videoton Rt. kész arra, hogy – akár átmenetileg is – finanszírozza a felszámolás alatt levő cég tevékenységét, mivel mindkét vállalatnak az elektronikai szerelés a fő tevékenysége. Minderre jó kilátásokkal biztató üzleti perspektíva esetén, és megfelelő feltételek mellett kerülhet sor.

A részvénytársaság első lépésként valamennyi érdekelt féllel felveszi a kapcsolatot: megkeresi a felszámolót, felméri a szécsényi vállalkozás vevői kapcsolatait, és csak ennek alapján dönt a továbbiakról, de minden üzleti lehetőségre nyitott.

A Videoton Holding Rt.-nek nem jelent gondot a szakmai kompetenciájához illő, nehéz helyzetbe került vállalkozások tevékenységének átvétele és integrálása. Fenn tudják tartani az átvett cégek gazdaságos termelésének folyamatosságát, és szíves örömest átveszik a vevői kapcsolatokat is. Az Rt. érdekelt a termeléshez szükséges eszközök bérlésében, illetve megvásárlásában, a speciális szakmai tudással rendelkező dolgozók foglalkoztatásában is.

A vezetőség elhatározását azért hozta nyilvánosságra, hogy tájékoztassa a szécsényi vállalkozás dolgozóit a Videoton elképzeléseiről. Azonban a szécsényi céggel kapcsolatos adatokról, a vállalkozás veszteségeiről innen sem sikerült pontos információkhoz jutni.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés