Connect with us

Hirdetés

technokrata

GeForce FX 5900 alapú új ASUS grafikuskártyák

Laptop

GeForce FX 5900 alapú új ASUS grafikuskártyák

Az ASUSTeK Computer bejelentette legújabb Nvidia alapú grafikuskártyáit, név szerint az ASUS V9950 Ultra-t, illetve az ASUS V9950-et.

A tajvani székhelyű gyártó vadonatúj videokártyáinak különlegessége az újfajta rézhűtő, mely ugyan egy helyett két ventillátorral van ellátva, mégis rendkívül halk működésre képes, nem utolsó sorban pedig ennek a hűtési rendszernek köszönhetően az ASUSTeK Computer újdonsága a konkurencia hasonló termékeitől eltérően kettő helyett csupán egy slotot foglal el a PC-kben.

Az ASUSTeK Computer grafikuskártya termékcsaládjának csúcsán jelenleg az ASUS V9950 Ultra típusjelzésű modell trónol, mely újdonság többek közt egy 450 MHz-es frekvencián ketyegő GeForce FX 5900 Ultra (NV35) grafikuschipet, valamint egy 256 MB 256 bites interfésszel rendelkező, 850 MHz-es frekvencián üzemelő DDR-I memóriát tudhat magáénak. Eggyel alatta helyezkedik el a középkategóriába pozícionált ASUS V9950, melyen többek közt egy 425 MHz-es frekvenciájú GeForce FX 5900-as grafikus processzor, valamint 128 MB ugyancsak 256 bites és ugyancsak 850 MHz-es frekvenciájú DDR-I memória található.

A teljes körű DirectX 9.0 kompatibilitást nyújtó ASUSTeK Computer újdonságok a gyártó ígéretei szerint rövid időn belül, várhatóan már júniusban világszerte kaphatóak lesznek, a pontos kereskedelmi árakról azonban egyelőre nincsenek információink.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés