Connect with us

Hirdetés

technokrata

DVD-készítés profi módon: DVD Studio Pro 2

Laptop

DVD-készítés profi módon: DVD Studio Pro 2

Az Apple bemutatta az új DVD Studio Pro 2 szoftvert, a professzionális DVD-készítő csomag alapoktól újraírt változatát, melyet új szolgáltatásokkal és újratervezett felhasználói felülettel egészítettek ki.

A DVD Studio Pro 2 intuitív felhasználói felületet kínál. A szoftver mindazt a méretezhetőséget és teljesítményt nyújtja, melyre a hivatásos felhasználók igényt tartanak. A DVD Studio Pro 2 jó minőségű, művészi igénnyel tervezett minták, gombok és hátterek egész gyűjteményét tartalmazza, melyek természetesen az egyes projektek igényei szerint személyre is szabhatók. Az menüszerkesztő modul lehetővé teszi a DVD lemezek menüinek gyors és egyszerű összeállítását – anélkül, hogy a specifikáció részleteivel törődni kellene. Környezetfüggő menük és paletták teszik egészen magától értetődővé az egyes elemek összekapcsolását, a menük és feliratok elkészítését.

A Final Cut Pro szoftver idővonal-szemléletére épülő új szerkesztő szolgáltatások nagy mértékben leegyszerűsítik és meggyorsítják a munkát. A DVD Studio Pro 2 lehetővé teszi fejezet-jelzők (markerek) kezelését, 8 különböző kameraállást, 8 független hangsávot, 32 különböző nyelvű feliratot – és mindezt egyszerűen az idővonal nézetből.

Az új Compressor szoftver, mely egyaránt tartozéka a szintén új Final Cut Pro 4 és a DVD Studio Pro 2 szoftvereknek is, lehetővé teszi, hogy a felhasználók nagyobb tömegben egyszerre alakítsanak át digitális moziállományokat MPEG-2, MPEG-4, vagy más tetszőleges QuickTime formátumba. A Compressor program támogatja a vízjelek elhelyezését, valós idejű előnézeteket és 30 professzionális minőségű szűrőt. A Compressor egy új MPEG-2 tömörítőt tartalmaz, mely lehetővé teszi a bitsűrűség és más paraméterek szabad beállítását. A Compressor modul MPEG-2 tömörítő algoritmusa kiváló képminőséget biztosít, miközben teljesítménye vetekszik a célhardverekre épülő megoldásokkal.

A DVD Studio Pro 2 szoftver előre láthatóan augusztustól lesz megrendelhető a hivatalos magyarországi Apple viszonteladóknál.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés