Connect with us

Hirdetés

technokrata

Továbbfejlesztett Apple Xserve kiszolgáló

Laptop

Továbbfejlesztett Apple Xserve kiszolgáló

Dupla 1,33 GHz-es PowerPC G4 processzorok, FireWire 800 és akár 720 GByte háttértár az új kiszolgálón.

Az Apple továbbfejleszti az egy egység magas, szabványos rackbe szerelhető Xserve kiszolgálóját, mely így már akár két 1,33 GHz-es PowerPC G4 processzort, 2 GByte 333 MHz-es DDR RAM tárat, FireWire 800 kaput és akár 720 GByte háttértárat is tartalmazhat. Elődjének nagy sikerére építve az új Xserve sokkal nagyobb számítási teljesítményt kínál, hasonlóképpen megfizethető áron.

Az egy egység magas, szabványos rack-be szerelhető Xserve kiszolgáló 167 MHz-es rendszersín köré épül. A két teljes hosszúságú, 64-bites, 66 MHz-es PCI bővítősín akár 533 MByte/s sávszélességet biztosít a külső SCSI és Fibre Channel eszközök felé. Egy félhosszú PCI/AGP foglalat lehetőséget biztosít nagyobb teljesítményű videovezérlő kártya beépítésére is. Két független 10/100/1000Base-TX Ethernet kapu és egy FireWire 800 illesztő biztosítanak lehetőségeket nagy sávszélességű csatlakozáshoz. A külön megvásárolható, kétcsatornás, 2 Gbit/s sávszélességű Apple Fibre Channel PCI kártyán keresztül csatlakozik az új Xserve RAID egységhez, 400 MByte/s adatátviteli teljesítményt biztosítva.

Az Xserve a Mac OS X Server korlátlan licencével kerül forgalomba, mely integrált web-, állomány-, levelezési és nyomtatókiszolgáló funkciókat, valamint számtalan hálózati alapszolgáltatást biztosít. Mind az Xserve, mind a Mac OS X Server számtalan távoli adminisztrációs eszközt tartalmaz, melyek nagymértékben megkönnyítik a rendszer üzemeltetését.

Az új, egy- és kétprocesszoros, 1,33 GHz névleges processzor-órajelű Xserve kiszolgálók már megrendelhetők a magyarországi Apple viszonteladóknál.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés