Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gyorsan megtérülő kintlévőség-kezelő modul az LLP-től – hatékony adósságkezelés

Laptop

Gyorsan megtérülő kintlévőség-kezelő modul az LLP-től – hatékony adósságkezelés

Az LLP Budapest januártól forgalmazza a SunSystems Collect programját, a SunSystems vállalatirányítási rendszerhez kapcsolódó vevői fizetőképességet elbíráló és kintlévőséget kezelő modult. A legújabb programot a vállalatok működésük fenntartása érdekében létfontosságú cashflow tervezésére és követésére használhatják.

Az LLP Budapest szakemberei szerint a vevői fizetőképességet elbíráló és kintlévőséget kezelő Collect modult összekapcsolva a SunSystems elemző- és jelentéskészítő eszközeivel lehetővé válik a vevők fizetési szokásainak részletes elemzése, az esetleges nagyobb pénzügyi károk elkerülése. A modul tehát vizsgálja egy-egy beszállító fizetőképességét, így használata sokszorosára növeli a kintlévőségek begyűjtésének hatékonyságát, csökkenti a vevői tartozások nagyságát és azok behajtással kapcsolatos költségeit.

“A vevők fizetőképességének gyors elbírálását támogató rendszerekkel a cégek nyereséget termelhetnek, hiszen kevesebb idő alatt jobb döntéseket hozhatnak a lehetséges ügyfelekre vonatkozóan, csökkenthetik kétes kintlévőségeik mértékét, a pontosabb döntések miatt ügyfeleik rövidebb ideig és kisebb összeggel fognak tartozni nekik. Ily módon csökken a napi üzletvitel munkaerő-szükséglete és a gyors döntések révén növekszik az ügyfelek elégedettsége.” – hangsúlyozza Barbara Dreska, az LLP Budapest ügyvezető igazgatója.

Az új termék tökéletesen együttműködik a SunSystems főkönyvi és ügyviteli moduljaival, melynek eredményeként a SunSystems Collect folyamatosan, könnyen átlátható formába öntve képes pontos, részletes adatokat szolgáltatni a kintlévőségekről. A nagy nemzetközi cégek esetében az elemzések a teljes cégre vonatkozóan beállíthatók, s ezáltal az adósságkezelés belső szabályzata minden országban könnyen érvényesíthető.

Az adósok telefonos vagy egyéb módon történő megkeresésekor a képernyőn pontosan nyomon követhetők az adósokkal folytatott megbeszélések jegyzetei, valamint a rendszer a megfelelő időben emlékeztet az újból szükségessé váló kapcsolatfelvételekre. A rendszeresen ismétlődő feladatok elvégzését – egyenlegközlők, bizonyos tartozás felett felszólító levelek – a programba épített automatizmusok segítik.

Azok számára, akik a behajtási folyamatokat szeretnék bárhonnan felügyelni, a SunSystems iCollect modul használata javasolt. Ez a program a Collect modullal együtt használva web-böngészőn keresztül képes megjeleníteni a vevőkkel kapcsolatos adatokat.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés