Connect with us

Hirdetés

technokrata

BMC: új teljesítmény- és előrejelzés-elemző eszközök

Laptop

BMC: új teljesítmény- és előrejelzés-elemző eszközök

A BMC bemutatta az új Enterprise Performance Assurance kezdeményezést, amely teljesítmény és előrejelzés-elemző eszközöket tartalmaz, illetve két új megoldást, többek között a PATROL Perceive-et és a PATROL for iSeries – Predict-et.

A BMC Software létrehozta az Enterprise Performance Assurance (vállalati szintű teljesítménybiztosítás) megoldást, amellyel sűrűsödnek és egyszerűsödnek az alkalmazások. Az EPA összekapcsolja a mainframe és elosztott rendszereinek architektúráit, és ez által könnyen alkalmazható módon kiterjeszti a megoldásokat, a platformokat és a technológia lehetőségeit. A kezdeményezés a PATROL Perceive, egy Web-alapú adatelérési megoldás kibocsátásával kezdődik, amely mindössze 20 perces telepítés után a döntéshozóknak közvetlen rálátást biztosít az IT teljesítményére.

Az EPA olyan felügyeleti és elemző eszközöket kínál, melyek segítségével a cégek jobban átláthatják, és így hatékonyabban felügyelhetik IT infrastruktúrájuk, és az infrastruktúrában működű üzleti szolgáltatások teljesítményét.

˝A BMC Software kínálja a felügyeleti megoldások legszélesebb skáláját, mely több IT összetevőből áll, mint bármely más gyártónál˝ – mondta David Wagner, a BMC Software Enterprise Performance Assurance részlegének igazgatója. ˝Azáltal, hogy e nagy mennyiségű adathoz előrejelzési és elemző lehetőségeket nyújt, a BMC Software modern környezetet biztosít ügyfeleinek a döntéshozatalban.˝

Az új kezdeményezés keretében idén számos termék kerül piacra, a PATROL Perceive az első, ezt követik a MAINVIEW Performance Assurance, a PATROL for iSeries – Predict és a PATROL Performance Assurance. A kezdeményezés célja, hogy az ügyfelek különféle igényeinek megfelelően, belépési szintet biztosítson a fejlett teljesítménybiztosítási megoldásokhoz.

Az EPA működése

Az EPA összekapcsolja a mainframe és elosztott rendszereinek architektúráit, és ez által nyitott és könnyen alkalmazható módon kiterjeszti a megoldásokat, a platformokat és a technológia lehetőségeit. A Performance Assurance családhoz tartoznak a PATROL Predict, a PATROL Perform és a MAINVIEW Predict.

Az összekapcsolásnak köszönhetően erősödik a kommunikáció az IT menedzserek, az üzleti alkalmazások tulajdonosai és a teljesítményt felügyelő személyzet között. A PATROL Perceive rövid idő alatt ad információkat, így megalapozottabb döntések születhetnek.

A napokban két további megoldás vált elérhetővé: a MAINVIEW Performance Assurance és a PATROL for iSeries – Predict. A MAINVIEW Performance Assurance előrejelzési elemző és teljesítmény ellenőrző képességei ki fognak terjedni az OS/390-re és más alkalmazásokra, többek között a Linux on zSeries-en futó Virtual Machine (VM) partíciókra.

A megoldás grafikus jelentések és elemzések segítségével gyorsan felismeri az idült teljesítmény problémákat, és lehetővé teszi, hogy a cégek költséghatékonyabban felügyeljék szolgáltatási szintű megállapodásaikat az előrejelző modellezés által. A PATROL for iSeries – Predict, melyet az IBM és üzlettársai is forgalmazni fognak, képes lesz megakadályozni a jövőbeni szolgáltatási problémákat azáltal, hogy kimutatja a változások várható hatását az iSeries érzékenységére.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés