Connect with us

Hirdetés

technokrata

Montana Szakmai Nap

Laptop

Montana Szakmai Nap

A Montana Rt. szakmai nap keretében ismertette az általa ajánlott informatikai megoldások kiépítésének és biztonságos üzemeltetésének lehetőségeit.

2002. október 15-én a Montana Rt. szakmai nap keretében ismertette meg az érdeklődőkkel a Montana által ajánlott informatikai megoldások kiépítésének és biztonságos üzemeltetésének lehetőségeit.

A Montana Napok sorozat ötödik szemináriumán a szakmai előadók szokás szerint az elmélet mellett esettanulmányok, és számítógépes demonstráció segítségével mutattak be egy költséghatékony helpdesk rendszert, egy modern szoftver és hardver audit megoldást és az ezzel kapcsolatos fizikai és szoftveres biztonsági kérdéseket.

A rendezvényen megjelent mintegy 70 közép- és felsővezető elsősorban az ipar és a kereskedelem vezető vállalataitól érkezett, és nagy figyelemmel követték a Montana Rt. és a Noreg Kft. felkészült szakértői által tartott előadásokat.

***

A Montana Csoport 1989 óta van jelen a hazai és a nyugat-európai informatikai piacon. Konszolidált forgalma 2000-ben meghaladta a 8 milliárd forintot. Az elsősorban a hazai piacon tevékenykedő Montana Rt. budapesti és szegedi telephelyén 140 főt, leányvállalata, az információvédelmi megoldásokkal foglalkozó Noreg Kft. 17 főt foglalkoztat. A szoftverexporttal foglalkozó müncheni Montana GmbH-ban több mint 40 szoftverfejlesztő munkatárs dolgozik különböző fejlesztési projekteken Nyugat-Európa számos nagyvállalatánál. E projektek egy része a megbízó telephelyén, avagy igény szerint a Montana fejlesztőbázisáról off-shore fejlesztés keretében történik. A cégcsoport további ügyfelei közé tartoznak magyarországi közép- és nagyvállalatok, valamint az államigazgatás számos intézménye. 1997 óta a Montana Rt. a Miniszterelnökség Közbeszerzési és Gazdasági Igazgatósága által kiírt pályázat alapján a kormányzat és a közigazgatási intézmények hivatalos szállítója.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés