Connect with us

technokrata

Transmeta processzorral bíró Fujitsu noteszgép

Laptop

Transmeta processzorral bíró Fujitsu noteszgép

A Fujitsu ugyan júliusban lecserélte egyik noteszgép típusának processzorát (Celeronról Crusoe-ra), most egy másik családba tartozó mobil számítógépet fog piacra dobni szintén Transmeta CPU-val.

A Fujitsu bejelentette Loox T sorozat utolsó tagja gyakorlatilag a nemrég publikussá vált Sharp Kitty vetélytársa: méreteit tekintve közel azonos kategóriába esnek, s a Sharp noteszgépéhez hasonlóan szintén Crusoe TM5800-as processzora épül (ebből azonban a riválisnál gyorsabb, 933 MHz-es változatot építették a Fujitsu emberei az eszközbe).

A 10,6 colos, széles LCD-vel rendelkező Loox T modell más tekintetben is felülszárnyalja a Sharp Kitty-t: ugyan operatív tára ugyanúgy 256 MB-nyi, háttértára azonban a vetélytársban levő merevlemez kétszerese: 30 GB-os. Emellett szintén plusz a beépített CD-RW/DVD optikai meghajtó (a Sharp Kitty csak opcionálisan, kívülről csatlakoztatható egységként kaphat hasonló bővítést).

Rendelkezik még vezetékmentes LAN-modullal, egy IEEE1394-es és két USB 2.0-s USB porttal. Ezen többletképességeknek megfelelően az ára is magasabb, mint a Sharp noteszgépe: körülbelül 1700 dollárba kerül egy ilyen modell.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

scale 3

Kütyük

Már wifin is csatlakozik a Huawei legújabb okosmérlege

2021. február 25. csütörtök
Galaxy Tab S7
galaxy a32

SmartPhone

Megérkezett a Samsung Galaxy A32 5G

2021. február 14. vasárnap
htc vive cosmos

Kütyük

HTC VIVE Fagyos Akciók

2021. február 4. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin