Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adatvisszaállítás a Soft-Transtól

Laptop

Adatvisszaállítás a Soft-Transtól

Elveszett adatok visszaállítására, merevlemezek vizsgálatára illetve hálózatok közti file-kezelésre mind megoldást kínálnak a Soft-Trans által értékesített shareware/trialware szoftverek.

A GetDataBack a Windows file-rendszerek adathelyreállító szoftvere. Segítségével saját magunk szerezhetjük vissza a file-okat, ha vírusfertőzés, formázás, FDISK vagy meghibásodás esetén megsérül a merevlemez partíciós táblája, rendszerindító szektora, a FAT/MFT vagy a gyökérkönyvtár. Mindössze a meghibásodott meghajtót kell bekötnünk másodlagosként egy működő rendszerbe. FAT vagy NTFS file-rendszerhez eltérő verziót kell használnunk.

A DiskExplorer Windows-alapú lemezszerkesztő FAT-hoz vagy NTFS-hez. Használatával tüzetesebb vizsgálat alá vehetjük a meghajtót: azonnal a partíciós táblába, rendszerindító szektorba, FAT-ba/MFT-be ugorhatunk. Többféle nézet közti átváltásra van lehetőség. Segítségével szöveget, rendszerindító szektorokat, partíciós táblákat és almappákat kereshetünk a meghajtón.

A Captain Nemo rendszerek közti file-kezelő, amivel csatlakoztatás után a Novell, NT vagy Linux meghajtókhoz Windows rendszerből férhetünk hozzá, hálózat üzembe helyezése nélkül. A Captain Nero révén ezek a file-ok olvashatóvá, kereshetővé és megtekinthetővé válnak, továbbá a Windows meghajtóra másolhatjuk őket.

A fenti programokat az USA Nevada államában székelő Runtime Software fejleszti, magyarországi értékesítőjük a Soft-Trans Bt.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés