Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kapcsolat koncert

Laptop

Kapcsolat koncert

Belépő nélkül kínál szórakozást a Westel és a Siemens Mobile.

[Sajtóközlemény] Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően a Felvonulási téren több százezer rajongó előtt ismert és népszerű előadók lépnek fel a Kapcsolat napi koncerten, június 30-án. A Westel és a Siemens Mobile jóvoltából a közönség számára ingyenes zenei esemény sztárvendége Joe Cocker, a blues és a rock élő legendája lesz.

A Kapcsolat koncert évek óta Magyarország és a térség meghatározó könnyűzenei eseménye ez évben is százezrek számára nyújt egész estére szóló kikapcsolódást. A Westel, közel 3 millió előfizetővel Magyarország piacvezető mobilszolgáltatója és a Siemens Mobile, a mobilpiac egyik dinamikusan növekvő szereplője a sokak számára érdekes program összeállításával idén is színvonalas szórakoztatást ígér.

A Budapesti Búcsú záróeseményén, a június 30-án, vasárnap 16:30-kor kezdődő Kapcsolat koncerten Joe Cocker, az est sztárja mellett ismert és népszerű hazai és külföldi előadók, együttesek, így Dannii Minogue, a BonBon, Sub Bass Monster, a Zanzibar, az Old Boys és Váczi Eszter előadásait élvezhetik majd a jelenlévők. A technikai hétteret a legkorszerűbb, speciális hang-, fény-, és kivetítőrendszerek segítik.

Információ június 15-től a Kapcsolat vonalon: 06-30/30-30-567



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés