Connect with us

technokrata

Handspring Treo kommunikátor: most 100 dollár kedvezménnyel

Laptop

Handspring Treo kommunikátor: most 100 dollár kedvezménnyel

A Handspring új akciója keretében új Treo 180 kommunikátor vásárlása esetén 100 dolláros értékben betudja a vásárló régi kéziszámítógépét.

A kéziszámítógép-gyártó az amerikai piacon új eszközzel kívánja népszerűsíteni Treo 180 nevű termékét, amely egy mobiltelefon és egy kéziszámítógép ötvözete. Azok a vásárlók, akik levélben eljuttatják a Handspringnek meglévő Handspring, Apple Newton, RIM Blackberry, Casio, Psion, Sharp gyártmányú, vagy bármely más Palm OS-t, Windows CE, Pocket PC vagy Symbian operációs rendszert futtató digitális titkárjuk sorozatszámát, 100 dollár engedményt kapnak Treo kommunikátor vásárlása esetén június 2-ig (az eszköz mobil előfizetés vásárlása nélkül 600 dollárba kerül).

A gyártó közlése szerint az idei év első három hónapjában 47 ezer darab Treo-t tudott értékesíteni. Az eszköz egyelőre csak monokróm kijelzővel felszerelve, két változatban – Graffiti beviteli felülettel, illetve integrált billentyűzettel – vásárolható meg. A Treo 180 GSM mobilhálózatokon működőképes, de egy nyáron megjelenő szoftverfrissítés segítségével a GPRS csomagkapcsolt adatátvitelt is támogatni fogja. A tervek szerint a gyártó az év közepe tájékán piacra fogja dobni a Treo színes kijelzős változatát is.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin