Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olcsó GeForce 4-esek

Laptop

Olcsó GeForce 4-esek

Pénztárcához igazított teljesítmény, egyedi hűtés, s még számos egyéb kellemes tulajdonság vár azokra, akik közelebbről is megismerkednek az ABIT vadonatúj grafikus kártyáival.

Az ABIT azon gyártók egyike, melynek termékeiben ritkán csalódik a vásárló. Legfőbb termékei az alaplapok, de emellett más hardvereszközöket is készít. Nemrég megjelentette a GeForce 4-es család olcsóbb kategóriájára, az MX-es sorozatra épülő videokártyáit.

A három kártya közül kettő az MX 420-asra épül, ám ezek között is jelentő különbségek vannak: a szerényebb képességű modell 166 MHz-en működő SDRAM-mal lett felszerelve, az erősebb példány 400 MHz-es DDR memóriát kapott (mindkét kártyán 64 MB-nyi memória található). A grafikus processzor órajele ezen két modell esetén 250 MHz, s ellátták őket TV-kimenettel is.

Csakúgy, mint a három kártya közül a legerősebbet, amely az MX 460-ra alapul. Ezen videokártya grafikus processzora 300 MHz-en dolgozik, s erre is „csak” 64 MB memória került, az viszont 550 MHz-es DDR típusú. Ezt a kártyát felszerelték Video-In bemenettel is.

Amitől igazán egyediek ezek a kártyák, az az ABIT által alkotott speciális hűtőborda-ventilátor kombináció, amely révén (a gyártó szerint) nagyon stabillá vált a működés.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés