Connect with us

Hirdetés

technokrata

Starkitty: új középkategóriás szerver a Suntól

Laptop

Starkitty: új középkategóriás szerver a Suntól

A Sun Microsystems bemutatta új, középkategóriás Sun Fire 12K szerverét, amelyet Starkitty névre keresztelt.

Az új termék a korábban csak 1 millió dollár érték feletti szerverekre jellemző funkciókat kínál. A Sun legújabb terméke is a befektetések megtérülésének (return on investment, ROI) növelésére épít, hiszen az erőforrások rugalmas hasznosítására ad lehetőséget.

A Sun Fire 6800 és a Sun Fire 15K szerver közé pozícionált új UNIX szervere ideális középkategóriás rendszer azoknak, akik szerverkonszolidációban, vagy rendszerük folyamatos bővítésében gondolkodnak. A Sun Fire 12K rendszer a Sun Uniboard technológiájára épül, és a vásárlóknak maximális befektetésvédelmet, rendelkezésre állást, rugalmasságot és teljesítményt nyújt.

Mint ismeretes, a Sun egyedülálló a teljes termékvonalára vonatkozó, generációk közötti bináris kompatibilitással. A Sun Fire 12K akár 52 UltraSPARC III 900 MHz-es processzorig bővíthető és 288 gigabyte memóriát kínál a Solaris 8 operációs környezet futtatásához, ami azt jelenti, hogy egy-egy rendszer bővítése során egyszerűen áttelepíthetőek az állományok, s mivel a hardver kapacitása is bővíthető, ezért annak cseréjére is nagyon ritkán van szükség.

Sőt, a Sun technológiája a leállás nélküli bővíthetőség lehetőségét kínálja, amely lehetővé teszi az adatközpontok számára is a folyamatos használat melletti bővítést. A gyártó olyan architektúrát hozott létre, amely megengedi a többféle sebességű CPU-k használatát, amely minimális beavatkozást jelent. Az összes Sun vállalati rendszer között átvihető és felcserélhető Uniboard CPU/memória kártya drasztikusan csökkenti a beruházási költségeket, valamint a teljes élettartamra vetített összköltséget (total cost of ownership, TCO).



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés