Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az új CA eTrust directory áttörést jelent a teljesítmény terén?

Laptop

Az új CA eTrust directory áttörést jelent a teljesítmény terén?

A Computer Associates bejelentette az eTrust Directory címtár-megoldásának új verzióját, mely független tesztek alapján túlszárnyal minden összehasonlítható LDAP-alapú terméket…

Az eddigi megoldásokkal szemben az eTrust Directory támogatja mind a X.500, mind a LDAP szabványokat.

Növelt teljesítményével az eTrust Directory támogatja az elektronikus üzletviteli megoldások telepítését, úgymint a tartalomjegyzékek létrehozását és online szolgáltatásokat, továbbá magasfokú skálázhatósággal és megbízhatósággal rendelkezik.

A CA jelentése szerint az eTrust Directory tesztelésére a JacobsRimmel cégnél került sor, egy 400 MHz-es Sun E450 kiszolgálón. A tesztek alapján az eTrust Directory teljesítménye túlszárnyalta a 2100 keresést másodpercenként. Ez a teljesítmény messze felülmúlja az összehasonlítható LDAP-alapú termékekét, melyeknél ugyanezen a gépen az átlagteljesítmény 850 keresés volt másodpercenként.

Multiprocesszoros, 4 CPU-t használó 400 MHz-es Sun E450 kiszolgálón a CA mérései alapján az eTrust teljesítménye akár 8800 keresés volt másodpercenként. A felmérések kimutatták, hogy a termék teljesítménye egyenesen arányos a processzor sebességével.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés