Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenes Internet-hozzáférés

Laptop

Ingyenes Internet-hozzáférés

A most következő hétvégén az Axelero Internet minden már meglévő, illetve az ez idő alatt nyitott Freemail-postafiók tulajdonosának térítés nélküli Internet-hozzáférést kínál.

A hozzáférés 48 órán át, december 8-án (szombat) 0 órától december 9-én (vasárnap) éjfélig vehető igénybe, mindössze a telefonálás díjáért. A csatlakozáshoz semmi másra nincsen szükség, csupán egy modemre és egy számítógépre, valamint a már amúgy is meglévő, vagy a frissen választott freemailes azonosítóra és jelszóra. Ezt a hozzáférést így azok is tudják használni, akik semmilyen Internet-előfizetéssel nem rendelkeznek.

Azoknak, akik eddig még nem használtak Freemail-postafiókot, nem árt tudniuk, hogy a csatlakozáshoz számítógépeiken a 06 51 301 301-es számot kell megadniuk behívószámként. A felhasználónév formája pedig csak annyiban tér el a megszokottól, hogy kiegészül a @freemail.hu-val (felhasznalonev@freemail.hu). A rendkívüli, hagyományos telefonvonalon keresztül elérhető internetezésért az Axelero nem számol fel díjat, de a felhasználónak természetesen ki kell fizetnie a használat kapcsán felmerülő telefonköltséget.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés