Connect with us

Hirdetés

technokrata

Polaroid: vissza a ringbe?

Laptop

Polaroid: vissza a ringbe?

Még egy hónapja sincs, hogy a Polaroid a csőd szélére kerülve kiszállt a piacról, de máris egy új digitális fényképezőgépet jelentett be. Vajon képes lesz-e talpraállni a cég?

A november 12-én bejelentett új Polaroid gép a PhotoMAX PDC 1320, mely 1,3 Mpixeles, de támogatja a VGA felbontást is. Az optikára F2,0 fényerő jellemző, a blendét F8,0-ásra is állíthatjuk. Sajnos optikai zoom-ot nem használhatunk, ennek kiváltására 2x-es digitális képkivágás áll rendelkezésünkre. A fókuszrendszer 30 cm és a végtelen között képes fókuszálni. Beépített vakujának a szokásos háromféle módja használható (ki, auto, vörösszem-csökkentő).

Az elkészült képeket a PDC 1320 a belső 8 MB-os memóriájába, vagy Compact Flash kártyára menti. A kész képeket az 1,8”-os LCD-n tekinthetjük meg, illetve USB-n keresztül tölthetjük át számítógépbe.

A hivatalos bejelentés szerint a Polaroid PhotoMAX PDC ”35 mm-es filmnek megfelelő minőséget nyújt, alacsony áron”, bár ez elég nehezen hihető, hiszen egy maximum 1280×960 képpontos felbontású gépről van szó. Az ára viszont kategóriájában megfelelőnek mondható, hiszen 200 dollárért lehet majd megvásárolni.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés