Connect with us

Hirdetés

technokrata

Minolta a kis és közepes cégeknél

Laptop

Minolta a kis és közepes cégeknél

A színes fénymásolók-nyomtatók mellett a Minolta három új digitális másológép – a Di650, a Di152 és a Di183 – piaci bevezetését kezdte meg.

A DiALTA Di650 digitális fénymásolót elsősorban a nagy nyomtatási szükségletekkel rendelkező vásárlók számára fejlesztették ki. A Di650 olyan speciális tonert tartalmaz, amelynek gyártása nagyban különbözik a hagyományos, finom porrá őrölési eljárástól: a korábbinál kétszer kisebb festékszemcséknek köszönhetően könnyebb a magas minőségű grafikák reprodukálása, így a végső fénymásolat vagy nyomtatott kép élesebb és finomabb kidolgozású. Az eljárás az offszet nyomdai technikához nagyon közeli minőséget eredményez.

A Di650 digitális, 65 lap/perc teljesítményű fénymásológép a Fiery Pi6500 nyomtatásvezérlőjének köszönhetően – amely tartalmaz egy úgynevezett DocBuilder funkciót is – lehetőséget nyújt komplex irodai munkafolyamatok elvégzésére is (például teljes brossúrák, prospektusok összeállítása, fedő- és hátlappal, valamint oldalhajtogatással, z-hajtással).

A DiALTA termékcsalád másik két, most bevezetett tagja a Di152 és Di183 digitális, multifunkcionális gépek, amelyek nyomtatási és a másolási teljesítménye 15 illetve 18 oldal/perc, a fax sebessége 33,6 kbps, a szkennelés felbontása 600×600 dpi. Mindkét berendezés Windows környezetben üzemeltethető, és a nap végén még a nyomtatási mennyiség elemzése is lekérdezhető.

A két multifunkcionális fénymásológép kis- és középes méretű munkacsoportok számára egyszerre biztosítja a digitális fénymásolót, a nagy teljesítményű hálózati nyomtatót, a gyors faxot és szkennert, valamint a beszkennelt dokumentumok e-mailen történő továbbítását. Az új digitális rendszerek segítségével – kihasználva az Internet által nyújtott lehetőségeket –
képesek lehetünk a digitális fénymásológéppel a dokumentumot közvetlenül e-mailen továbbküldeni, mindössze a cím megadásával. A fénymásoló gépen megválasztható még a szkennelni kívánt dokumentum file-formátuma is, mely fekete-fehér digitális berendezés esetén TIFF és PDF lehet, attól függően, hogy képként vagy dokumentumként szeretnénk később felhasználni.

A hagyományos faxolási eljárások is egyszerűsödnek az új digitális berendezések fejlesztéseinek köszönhetően. Az iFax esetében a készülék a dokumentumot az Interneten keresztül továbbítja egy hasonló berendezésre, mely faxként képes fogadni a küldeményt.

Az említett három berendezés szeptember-október hónapban jelent meg a piacokon világszerte, Magyarországon is egy hónapon belül megkezdik a forgalmazásukat.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés